fbpx
Bedanktpagina Debiteur

Bedankt voor uw bericht! We zullen hier zo snel mogelijk reageren.

Als uw verzoek dringend is, bel dan naar: 085 047 9670
We kijken ernaar uit om samen met u tot een oplossing te komen.

Keer terug naar ons startscherm

Hierom kiezen klanten voor Debtt Group

Jeroen Helleman
Jeroen Helleman
04/11/2022
snel en betrouwbaar
Shirley Van der Meij
Shirley Van der Meij
02/11/2022
Debtt BV heeft ons enorm geholpen met een incasso. Ze zijn allert, snel reageren en de schriftelijke communicatie is heel sterk. Dit team is zeer goed op elkaar ingespeeld
A
A
31/10/2022
Een top bedrijf! Als je problemen hebt met klanten die niet willen betalen raad ik dit bedrijf zeker aan. Ze leveren goeie service en ze handelen snel. Aanrader!!!
D D
D D
31/10/2022
Goede communicatie en afspraken, aardige meneer aan de lijn gehad en goede afspraken mee kunnen maken . Bedankt toppers
VoorbachRemmelzwaal Partners
VoorbachRemmelzwaal Partners
28/10/2022
Snelle service
Mohamed Arab
Mohamed Arab
28/10/2022
Top incasso bureau, vooral complimenten aan Sil die doet erg zijn best voor je!
yolanda van Asten
yolanda van Asten
27/10/2022
Snel, duidelijk en doortastend in aanpak
Brigitte Oude Wolbers
Brigitte Oude Wolbers
27/10/2022
Helaas is het soms nodig een incasso bureau in te schakelen. Deze klant was niet van plan om te betalen. Debtt werkt snel en doet wat hij belooft. Binnen een week was het voor elkaar.

Bezoekadres

De Oude IJssel 3
8253PV Dronten

09:00 - 17:30 uur

Maandag - Vrijdag

82929823

KVK-nummer

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)