Bekend in de sector

Start met incasseren.
Neem contact op

Bekend in de sector

Als Handelsonderneming De Schans BV in contact komt met Debtt, is het nog niet gelijk liefde op het eerste gezicht. Toch besluit het bedrijf op een gegeven moment in zee te gaan met Debtt. “Er wordt duidelijk gecommuniceerd, het is een directe aanpak en dat zorgt ervoor dat je weet waar je aan toe bent”, vertelt manager Marielle van den Oord.

Het is 2019 als Team Business van Debtt twee dossiers van Handelsonderneming De Schans onder hun hoede krijgt. Op het eerste oog lijkt de zaak snel voor elkaar, maar als de debiteur vervolgens achterblijft met betalen, wordt er een groepsapp opgestart met betrokkenen vanuit beide partijen. “Dan kan de debiteur geen kant meer op en het resultaat was dat de regeling werd opgepakt. Er werd al snel weer aan de betalingsplicht voldaan en binnen de kortste keren waren de deelbetalingen binnen”, zo luidt de uitleg van team Business van Debtt.

Toch maar doen

Ook aan de kant van Handelsonderneming De Schans werd er tevreden gereageerd op de afhandeling van het dossier. “Er wordt duidelijk gecommuniceerd, het is een directe aanpak en dat zorgt ervoor dat je weet waar je aan toe bent. We zaten al bij een ander incassobureau, maar zij stopten ermee. Op dat moment dacht ik: laten we het dan toch maar eens doen. Roy was standvastig in zijn aanpak en daarbij is Debtt bekend in de branche”, zegt Van den Oord, die met Handelsonderneming De Schans voornamelijk handelt in Knikmops minishovels en eigenlijk al het materieel benodigd voor het bestratings- en hovenierswerk.

Bekendheid

De bekendheid in de branche van De Schans is volgens Van den Oord een groot voordeel, zodat Debtt weet waar het aan moet kloppen om zaken gedaan te krijgen. Maar ook de moderne manier van incasseren, incasso 2.0, spreekt haar aan. “Er wordt bijvoorbeeld een groepsapp gestart en dan kun je meekijken wat ze aan het doen zijn. Daarnaast is het makkelijk om online inzage te hebben in de dossiers. Op die manier blijf je goed op de hoogte van wat er is gebeurd en nog gaat gebeuren.”
De eerste zaken werden naar alle tevredenheid afgerond. “Al met al ben ik op dit moment zeker tevreden en zeer positief te spreken over Debtt en haar werkwijze.”, sluit Van den Oord af.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat hier uw reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *