fbpx
Bijbaan Junior Accountmanager Incasso

Bijbaan Junior Accountmanager.

Commerciële bijbaan voor gedreven studenten.

Bijbaan Junior Accountmanager - 16-24 uur

Ter uitbreiding van ons team Incasso zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.  In deze functie heb jij contact met opdrachtgevers en behandel je proactief incassodossiers. Een veelzijdige (bij)baan waarin jouw overtuigingskracht en communicatieve skills een enorme boost gaan krijgen!

Over de functie.

In deze baan onderhoud jij het contact met een aantal vaste opdrachtgevers uit jouw portefeuille (relatiebeheer) en behandel jij proactief de incassodossiers uit jouw portefeuille. 

Jij treedt in contact met de niet-betalende klanten van onze opdrachtgevers (de debiteuren) om tot een oplossing te komen. Je overtuigt hen tot betaling en zorgt dat de afspraken goed opgevolgd worden. Jij bent in de lead en pakt deze gesprekken op een assertieve manier op, waarbij je lastige gesprekken niet uit de weg gaat! Dit doe jij voor zowel particuliere als zakelijke klanten van onze opdrachtgevers.

Naast het contact met de debiteuren, ben jij ook het vaste aanspreekpunt van een aantal opdrachtgevers. In het relatiebeheer heb je een adviserende rol. Je geeft updates over lopende dossiers, maar adviseert bijvoorbeeld ook over een (juridisch) vervolgtraject. Je hebt veel variatie in jouw werkzaamheden en werkt voor veel verschillende opdrachtgevers. Van internationale bedrijven tot het mkb, van marketingbureaus tot een AGF-groothandelaar… Bij ons ben je in ieder geval verzekerd van een hele gevarieerde (bij)baan waarin je leert schakelen met diverse type klanten! 

Wie ben jij?
 • Je bent 24 uur per week beschikbaar naast jouw opleiding; 
 • Je volgt een mbo-opleiding (minimaal niveau 3) of hbo-opleiding; 
 • Via de werkgever ga je een examen afleggen voor de NVI Basismodule (i.v.m. ons aspirant lidmaatschap bij incassokeurmerk NVI);
 • Je woont in de omgeving van Dronten. Ons kantoor is goed bereikbaar vanuit de regio’s Zwolle, Harderwijk, Kampen, Lelystad, Almere en Emmeloord.
 • Je bent communicatief sterk, assertief en overtuigend; 
 • Je bent leergierig, want in ons vakgebied zal je je ook moeten verdiepen in juridische kennis om goed te worden in je werk!
Wat bieden wij.
 • Ben je 21 jaar of ouder? Dan bieden wij een all-inclusief bruto uurloon van €13,55.
 • Je krijgt een oproep-arbeidsovereenkomst, waarin je flexibel bent om jouw werkdagen in te plannen naast je opleiding.
 • Je ontvangt een reiskostenvergoeding van €0,21 per km (tot 30 km enkele reis). 
 • Een premievrije pensioenregeling die 100% wordt gedekt door de werkgever (vanaf 21 jaar).
 • Mooie doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie én de mogelijkheid om (fulltime) te blijven werken nadat je je opleiding hebt afgerond! 
 • Wij investeren graag in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling! Ons inwerktraject is zo samengesteld, dat jij in drie maanden helemaal wordt klaargestoomd voor deze baan. Daarnaast kun je onbeperkt online trainingen volgen via GoodHabitz.
 • Een leuke werkomgeving met energieke en gedreven collega’s. In ons bedrijf wordt veel waarde gehecht aan teambuilding, dus bereid je voor op leuke trips naar het buitenland (zoals Ibiza, Kreta en Lissabon) en de gaafste bedrijfsfeesten!
Over het bedrijf.

Debtt Group is een full service dienstverlener in Credit Management. Wij zijn groot geworden door incasso en zijn inmiddels ook succesvol in het outsourcen van debiteurenbeheer en begeleiden van juridische trajecten. Wat ons onderscheid t.o.v. de concurrentie? Ons innovatie karakter– wij willen vooruitlopen in de markt en passen de nieuwste technologische ontwikkelingen in onze werkwijze toe. Met onze doelgerichte en persoonlijke benadering zorgen wij voor een goed én snel resultaat.

Onze ambitie is om een top 3 speler te worden in Credit Management binnen Nederland. Met meer dan 35 jonge en ambitieuze collega’s werken wij vanuit een prachtig kantoorpand in Dronten. 
Hoe onze bedrijfscultuur wordt omschreven voor de mensen die er werken? Constant in beweging, ambitieus, hecht én energiek!

De sollicitatieprocedure.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Barbara Endendijk (HR & Recruitment ) via 06 86833597 of b.endendijk@debtt.com.


Ben je direct enthousiast? Laat dan jouw cv en motivatie achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op

Geïnteresseerd in deze vacature?

Soliciteer hieronder.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Soliciteer hieronder.
Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)