fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Incasso AGF.

Enorm veel ervaring binnen de agrarische sector.

Incasso AGF Wereldwijd

De AGF-sector van Nederland heeft wereldwijde bekendheid. De in- en uitvoer in ons land van aardappelen, fruit en groenten gaan langs veel wereldwijde schakels. Kweken, telen, transport, verwerken, verkopen en facturatie. Hierbij dient er ook rekening te worden gehouden met duurzaam ondernemen en wordt het milieu ook hoog in het vaandel gehouden. Helaas wordt de laatste stap in de schakel nog wel eens vergeten en zijn er in de AGF-branche een hoop openstaande facturen die onbetaald blijven liggen. Hiervoor kunt u een incassobureau inschakelen.

Het incassotraject van A tot Z

We regelen het hele proces voor u.

Bij Debtt kunnen wij het gehele traject voor u uit handen nemen. Dit begint, indien u dit wenst, bij het versturen van een aanmaning. Hierbij krijgt uw debiteur nog eenmaal de gelegenheid om uw factuur te betalen zonder bijkomende kosten. Mocht de betaling niet plaats vinden binnen het gestelde termijn, dan gaat het dossier ter incasso en komen er incassokosten bij. Benieuwd naar het bedrag aan incassokosten? Deze kunt u berekenen met onze incassocalculator. Daarna zal een van onze incassospecialisten uw dossier in behandeling nemen en proberen het bedrag te incasseren binnen de minnelijke incassofase. Helaas zijn er ook debiteuren die weigeren om een oplossing aan te gaan met ons. In dat geval komt een van onze juristen in beeld om u te voorzien van juridisch advies en u te adviseren over eventueel te nemen vervolgstappen. Wordt het dossier juridisch beslecht? Dan staat één van de juristen u bij om te procederen voor de rechter.

Openstaande facturen

in de AGF.

Elke ondernemer krijgt in zijn carrière te maken met non-betaling, ook in de AGF. De uiterste betalingstermijn wordt met grote regelmaat overschreden. Debtt helpt ondernemers binnen de AGF-sector met het incasseren van deze vorderingen. Wanneer u zelf probeert de facturen te incasseren, gaat hier enorm veel tijd overheen en gaat dit in de loop der tijd alleen maar geld kosten. Uw DSO gaat enorm omhoog en het resultaat gaat achteruit. De tijd die u steekt in het incasseren van een factuur kunt u beter besteden aan nieuwe acquisitie.

Incasso AGF: Incasso 2.0

Debtt heeft haar eigen unieke Incasso 2.0 werkwijze ontwikkeld. Deze werkwijze slaat aan binnen de AGF-branche. Incasso 2.0 is gebouwd op innovatie. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën die op de markt worden gebracht.

Wij helpen u graag verder

Neem contact op

Hoe werkt Incasso 2.0?

Bij Incasso 2.0 wordt gebruik gemaakt van mediums als WhatsApp, Facebook en WeChat om zo snel mogelijk in contact te komen met de debiteur op een laagdrempelige manier. Het is tegenwoordig belangrijk om snel te kunnen schakelen om tot een constructieve oplossing te komen.

Hoe werkt Incasso 2.0?

Bij Incasso 2.0 wordt gebruik gemaakt van mediums als WhatsApp, Facebook en WeChat om zo snel mogelijk in contact te komen met de debiteur op een laagdrempelige manier. Het is tegenwoordig belangrijk om snel te kunnen schakelen om tot een constructieve oplossing te komen.

Incasso 2.0 tool

Naast de bekende mediums heeft Debtt een eigen tool ontwikkeld om het proces verder te versnellen. Zodra uw debiteur zich online meldt op een van de mediums waarmee wij werken, ontvangen wij hier een melding van. Op deze manier weten wij exact wanneer wij uw debiteur kunnen benaderen, hiermee wordt ons contact gemaximaliseerd voor incasso AGF!

Wat onze klanten zeggen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)