fbpx
Incasso Automotive

Incasso Automotive.

Jarenlange ervaring binnen de automotive branche.

Automotive

de grootste economische sector.

Ook in de automotive wereld komt met grote regelmaat wanbetaling voor, hierbij maakt het niet uit of dit binnen onze Nederlandse grenzen is of dat het hierbuiten is. Elke ondernemer komt het tegen. Een incassobureau, die begrijpt hoe achterstallige betalingen zijn ontstaan, is belangrijk om te zorgen voor een correct incassotraject binnen de automotive branche. Een incassobureau inschakelen is één van de opties om alsnog een factuur betaald te krijgen.

Incasso 2.0 voor automotive

Het gebruik maken van de nieuwste mediums.

Debtt heeft jarenlange ervaring binnen de automotive branche. De term Incasso 2.0 is hier ook erg bekend en heeft zijn strepen behaald. Wij weten als geen ander hoe er moet worden gehandeld bij wanbetaling binnen de automotive sector. Snel schakelen is hierbij van groot belang, iets waar Debtt zich in onderscheid ten opzichte van de concurrentie.

Unieke Incasso 2.0 werkwijze

De actieve vorm van benadering.

Debtt onderscheidt zich in de actieve vorm van benadering. Incasso automotive is in de loop der jaren enorm veranderd. Het is nu belangrijker dan ooit om snel te kunnen schakelen tussen de verschillende communicatiekanalen zodat er makkelijk contact gelegd kan worden met de debiteur.

Wij helpen u graag verder

Neem contact op

Het gebruik van...

Incasso 2.0 in de automotive sector.

Om uw betaling alsnog te verkrijgen, hebben wij de unieke werkwijze Incasso 2.0 ontwikkeld. Met gebruik van onder andere WhatsApp, Facebook, Telegram en LinkedIn, weten wij de debiteur op een persoonlijke wijze te benaderen, daarnaast zijn ze ook sneller geneigd om te reageren op een WhatsApp bericht dan op een brief die per post is ontvangen. Een combinatie van verschillende mediums, onze kennis en de groeiende technologie zorgt voor het hoogste oplossingspercentage van Nederland!

Het gebruik van...

Incasso 2.0 in de automotive sector.

Om uw betaling alsnog te verkrijgen, hebben wij de unieke werkwijze Incasso 2.0 ontwikkeld. Met gebruik van onder andere WhatsApp, Facebook, Telegram en LinkedIn, weten wij de debiteur op een persoonlijke wijze te benaderen, daarnaast zijn ze ook sneller geneigd om te reageren op een WhatsApp bericht dan op een brief die per post is ontvangen. Een combinatie van verschillende mediums, onze kennis en de groeiende technologie zorgt voor het hoogste oplossingspercentage van Nederland!

Openstaande facturen

in de automotive.

Ook ondernemers in de automotive branche kampen met (te) lang openstaande facturen. Betalingen worden “vergeten” en u bent veel tijd en energie kwijt aan het alsnog verkrijgen van het geld waar u recht op hebt. Uw dienst is afgerond en de betaling dient gewoon te worden verricht. Wij zijn meer dan bekend met de smoezen die u dagelijks tegenkomt.

Wacht niet te lang met incasso

En krijg een grote kans op een succesvol incassotraject.

Veel ondernemers willen de relatie met de klant in stand houden en dat snappen wij bij Debtt. U moet zich echter wel goed beseffen wat voor gevolgen dit met zich mee kan brengen. Wij adviseren u om de openstaande factuur niet te lang open te laten staan en om snel te schakelen. Hoe eerder het wordt doorgezet, hoe groter de kans op een succesvol incassotraject.

Wat onze klanten zeggen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)