fbpx
Incasso Groothandel

Incasso Groothandel.

Wij komen dicht bij de debiteur.

Internationale groothandels

Hoe doen we dat?

Als groothandelaar bent u bekend met een groot aantal detailhandelaren in binnen- en/of buitenland. Iedere afnemer wil iets anders en u moet constant schakelen om iedereen tevreden te kunnen houden. Met uiterste zorgvuldigheid zorgt u voor een correcte levering van uw producten aan uw afnemers. Het enige wat u hierin terug verwacht is de betaling. Wanneer de betaling uitblijft, kunt u een incassobureau inschakelen.

Betaling..

bij groothandels.

Helaas gaat niet elke ondernemer hier even serieus mee om. Betalingen worden bewust uitgesteld en in sommige gevallen wordt er helemaal niets betaald, terwijl u aan alle voorwaarden hebt voldaan. U probeert regelmatig in contact te treden en verstuurt verschillende herinneringen en aanmaningen. Echter levert dit u helemaal niets op, daarom is het noodzakelijk om zo snel mogelijk een incassobureau in te schakelen. Debtt heeft ervaring met het incasseren binnen de groothandelbranche.

Incasso 2.0 voor groothandels

In het binnenland en buitenland.

Met onze unieke werkwijze en branche-ervaring weten wij uw debiteuren snel te contacteren en te komen tot een oplossing. Door de unieke werkwijze, waarin de nieuwste technologieën en verschillende communicatiemiddelen centraal staan, komen wij dichter bij de debiteur dan andere incassobureaus ooit zijn geweest. Voor zowel debiteuren in het binnenland als in het buitenland kunt u bij Debtt terecht. Een ondernemer heeft immers recht op zijn geld.

Wij helpen u graag verder

Neem contact op

Unieke werkwijze

Waarom Debtt?

Debtt is in Nederland voorloper als het gaat om ontwikkeling van de werkwijze die wordt toegepast. Groothandels in Nederland groeien snel en hier komt ook veel ontwikkeling bij kijken. Een incassobureau dat meegaat met deze ontwikkelingen is dan ook van groot belang. Debtt biedt dit. Met gebruik van de nieuwste mediums als WhatsApp en LinkedIn komen wij op een laagdrempelige manier in contact met uw debiteuren om zo snel mogelijk te komen tot een constructieve oplossing.

Unieke werkwijze

Waarom Debtt?

Debtt is in Nederland voorloper als het gaat om ontwikkeling van de werkwijze die wordt toegepast. Groothandels in Nederland groeien snel en hier komt ook veel ontwikkeling bij kijken. Een incassobureau dat meegaat met deze ontwikkelingen is dan ook van groot belang. Debtt biedt dit. Met gebruik van de nieuwste mediums als WhatsApp en LinkedIn komen wij op een laagdrempelige manier in contact met uw debiteuren om zo snel mogelijk te komen tot een constructieve oplossing.

1 debiteur, meerdere gedupeerden

Sneller tot een oplossing komen.

Veel wanbetalers proberen eenzelfde truc uit te halen bij verschillende groothandels. Zo komt het vaak voor dat dezelfde debiteur bij zowel Groothandel A als Groothandel B een factuur heeft openstaan. De kans acht hierdoor groot dat wij reeds bekend zijn met uw debiteur. Hierdoor is het mogelijk om nóg sneller tot een oplossing te kunnen komen.

Wat onze klanten zeggen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)