fbpx
SV Reaal Dronten Business Club – Powered By Debtt Group

Business Club

Powered by Debtt Group.

SV Reaal Dronten Business Club.

SV Reaal Dronten Business Club.

Bent u een ondernemer, directeur-grootaandeelhouder (DGA) of eindbeslisser en op zoek naar een netwerk om uw zakelijke contacten uit te breiden? Dan biedt de Reaal Dronten Business Club een uitstekende mogelijkheid om nieuwe relaties op te bouwen en bestaande te onderhouden.

Onze Business Club organiseert elke derde vrijdag van de maand een gezellige vrijdagmiddagborrel bij Reaal Dronten, waar u kunt netwerken met andere ondernemers uit de regio. Maar onze activiteiten reiken verder dan alleen borrels. We organiseren het hele jaar door verschillende evenementen en activiteiten, waarbij u vrijblijvend kunt aansluiten. Hierbij kunt u ook denken aan bedrijfsbezoeken, lezingen, workshops en sportieve activiteiten.

Daarbij bieden wij als Business Club een platform waarop u uw bedrijf kunt presenteren aan andere ondernemers. Zo kunt u bijvoorbeeld een presentatie geven over uw bedrijf of uw producten of diensten onder de aandacht brengen tijdens een van onze evenementen.

Bent u geïnteresseerd in een lidmaatschap van de Reaal Dronten Business Club? Vul dan het contactformulier in zodat wij u meer kunnen vertellen over de Business Club en hoe u hier lid van kunt worden. Wij heten u graag welkom in ons netwerk van ondernemers!

Waarom een Business Club?
Omdat we het mooi vinden.

Van jongs af aan delen tweelingbroers Loyd & Roy Hendriks een passie voor voetbal. Nu kunnen ze deze passie combineren met hun grootste liefde, ondernemen. De Business Club biedt een ideale gelegenheid om te ontspannen in een informele setting met gelijkgestemde ondernemers. We leren van elkaar, breiden ons netwerk uit en genieten van een gezellige borrel.

Klinkt dit aantrekkelijk voor u? Vul dan vrijblijvend ons korte contactformulier in, zodat wij u meer kunnen vertellen over de Business Club en hoe u hier lid van kunt worden.

SV Reaal Dronten.

Ons lokale team.

Onze lokale voetbalclub is een prachtige vereniging waar jong en oud samenkomen om hun passie voor voetbal te delen. Bovendien heeft de club een rijke historie en is het een belangrijk onderdeel van de lokale gemeenschap. Het is een club waar iedereen welkom is terwijl we ook samenwerken om onze spelers te laten groeien, zowel op als naast het veld.

Het is fantastisch om te zien hoe deze club mensen samenbrengt en bijdraagt aan de sociale cohesie in onze gemeenschap. Het is meer dan alleen voetbal: het is een plek waar vriendschappen ontstaan en waar we elkaar steunen in goede en minder goede tijden. De club biedt niet alleen een sportieve uitlaatklep voor de spelers, maar ook voor de supporters en vrijwilligers die de club draaiende houden.

Ten slotte is de lokale voetbalclub een waardevolle toevoeging aan onze gemeenschap en zijn we trots op wat de club heeft bereikt en nog steeds bereikt.

Netwerk Leer Borrel met ons

Hulp nodig?
Wij staan voor u klaar.
Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij zullen u zo spoedig mogelijk te woord staan.
Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)