fbpx
Debiteurenbeheer
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Debiteurenbeheer

Uitbesteden bij Debtt Management.

Behandeling debiteurenbeheer

Wat houdt het in?

Het debiteurenbeheer en de bijkomende administratie kunnen een hoop tijd in beslag nemen. U moet als ondernemer overal aan denken en het moet ook nog eens op tijd gebeuren. Denk bijvoorbeeld aan het versturen van herinneringen en aanmaningen.
Wij begrijpen dat dit voor u een tijdrovende en vervelende klus is. Debtt Management neemt dit gehele proces graag voor u uit handen, zodat u er niet naar om hoeft te kijken. Wij zijn specialist op het gebied van debiteurenbeheer voor zowel uw particuliere als zakelijke klanten. Terwijl wij ons bezig houden met uw debiteurenbeheer, kunt u blijven ondernemen. 

Workflow op maat

Uniek voor uw situatie.

Elk bedrijf is anders. Wat voor een ander bedrijf goed werkt, kan bij uw bedrijf juist averechts werken. Daarom maken wij voor u een unieke workflow op maat die past bij uw bedrijf en uw situatie. We kijken naar uw algemene voorwaarden en bijvoorbeeld (afwijkende) klantafspraken. Samen spreken wij af hoeveel contactmomenten er nodig zijn, op welke momenten berichtgeving wordt gestuurd en op welke manier andere communicatiemiddelen worden ingezet (denk bijvoorbeeld aan WhatsApp).
Wij combineren uw kennis van uw klanten met onze kennis van het vak. Door één goedwerkend geheel, zullen wij er alles aan doen om uw debiteurensaldo te verlagen.
De specialisten van Debtt Management houden u tussentijds op de hoogte. Afhankelijk van uw voorkeur, plannen wij regelmatig evaluatiemomenten in om de voortgang met u te bespreken.

Effectief debiteurenbeheer

Uw sparringpartner.

Het debiteurenbeheerproces staat niet stil. Bij Debtt Management zijn wij meer dan een uitvoerend verlengstuk van uw organisatie, wij zijn een sparringpartner die graag met u meedenkt. Zien wij mogelijkheden tot verbetering van uw debiteurenbeheer of order-to-cash proces? Dan delen wij dit graag met u! Dit alles om ervoor te zorgen dat uw debiteurensaldo (zo snel mogelijk) wordt verlaagd.

Communicatie vanuit uw bedrijfsnaam

Zorgt voor herkenning.

Bij Debtt Management versturen wij herinneringen, aanmaningen en alles wat er bij hoort, voor u. Wij kunnen dit ook doen vanuit uw eigen (bedrijfs)naam. De e-mails worden dan opgemaakt in uw eigen huisstijl. Daarnaast wordt er een e-mailadres voor uw klanten aangemaakt, zodat voor hen herkenbaar is van wie de factuur afkomstig is. Kortom: wij verzorgen uw debiteurenbeheer voor u en namens u.

Wat onze klanten zeggen.

Debiteurenbeheer uitbesteden?

Wij staan voor u klaar.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)