Debtt Group bij Andy in de auto met nieuw concept

Start met incasseren.
Neem contact op

Debtt Group ontwikkelt nieuw concept en trapt een nieuwe serie af met Andy van der Meijde: Bij Andy in de auto business!

Debtt Group heeft in samenwerking met Andy van der Meijde een vervolgserie gemaakt op de reeds bekende serie ‘Bij Andy in de auto’. De vervolgserie heet ‘Bij Andy in de auto business’. In deze nieuwe serie gaat Andy in de auto met ondernemers uit Nederland om het gesprek aan te gaan over de dagelijkse gang van zaken. 

Andy van der Meijde is in 2016 begonnen met de serie ‘Bij Andy in de auto!’ en heeft hier een groot succes van weten te maken. Wekelijks zit er een nieuwe bekende Nederlander bij Andy in de auto. Tijdens een mooie autorit is er plaats voor een goed gesprek over uiteenlopende zaken.

Debtt Group is in contact geweest met Andy voor het opzetten van een nieuw concept. In samenwerking tussen beide partijen wordt een nieuwe serie opgestart onder de naam Bij Andy in de auto business. De directeuren Loyd en Roy Hendriks zijn debutanten in deze nieuwe serie.

Bekijk de aflevering hier en laat graag weten wat u vindt van dit nieuwe concept!

Meer weten over Debtt Group?

Wilt u meer weten over de diensten van Debtt Group? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat hier uw reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *