fbpx
Debtt Group bij Andy in de Auto met nieuw concept

Debtt Group bij Andy in de Auto met nieuw concept

LEESTIJD: 2 MIN
LEESTIJD: 2 MIN

DEEL DIT ARTIKEL

Debtt Group bij Andy in de Auto met Nieuw Concept

Debtt Group heeft in samenwerking met Andy van der Meijde een vervolgserie gemaakt op de reeds bekende serie ‘Bij Andy in de auto’. De vervolgserie heet ‘Bij Andy in de auto business’. In deze nieuwe serie gaat Andy in de auto met ondernemers uit Nederland om het gesprek aan te gaan over de dagelijkse gang van zaken. 

Nieuw Concept

Andy van der Meijde is in 2016 begonnen met de serie ‘Bij Andy in de auto!’ en heeft hier een groot succes van weten te maken. Wekelijks zit er een nieuwe bekende Nederlander bij Andy in de auto. Tijdens een mooie autorit is er plaats voor een goed gesprek over uiteenlopende zaken.

Debtt Group is in contact geweest met Andy voor het opzetten van een nieuw concept. In samenwerking tussen beide partijen wordt een nieuwe serie opgestart onder de naam Bij Andy in de auto business. De directeuren Loyd en Roy Hendriks zijn debutanten in deze nieuwe serie.

Bekijk de Aflevering!

Bekijk de aflevering hier en wij horen graag wat u vindt van dit nieuwe concept!

DEEL DIT ARTIKEL

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)