Debtt Group nieuwe hoofdsponsor Reaal Dronten

Start met incasseren.
Neem contact op

Debtt Group nieuwe hoofdsponsor Reaal Dronten

Met trots kondigt Debtt Group op 11 mei aan dat het bedrijf de nieuwe hoofdsponsor van Reaal Dronten wordt. Naast de sponsoring gaat Debtt Group en Reaal Dronten ook evenementen organiseren om de verbindende factor van de club verder te versterken.

Voor Debtt Group is het belangrijk dat de sponsoring verder gaat dan alleen een financiële relatie: “Een vereniging waar samenhorigheid en sport hoog in het vaandel staat, kunnen wij alleen maar steunen”, zeggen eigenaren Loyd en Roy Hendriks namens Debtt Group. “We willen wat teruggeven aan de Drontenaren, want Dronten heeft ons ook veel geboden. Met het hoofdsponsorschap gaan we hier ons steentje aan bijdragen.”

“De keuze voor Reaal Dronten ligt dus volledig voor de hand. Samen met de vereniging zetten we daarom een stap verder en gaan we ons inzetten om de verbindende factor die de voetbalclub speelt verder te vergroten.”

Zo wil Reaal Dronten samen met Debtt Group de Kick Off van seizoen 2022-2023 organiseren en wordt er een evenement georganiseerd voor jongeren tussen de 15 en 20 jaar. Daarnaast komt er ook een evenement voor mensen die het moeilijk hebben in Dronten, bijvoorbeeld op financieel gebied. De komende maanden kijken Reaal Dronten en Debtt Group hoe de samenwerking er verder inhoudelijk er uit gaat zien.

“De komende tijd gaan we  in overleg hoe de evenementen er precies moeten gaan uitzien”, vertellen de broers Hendriks. “De club is een onmisbare schakel voor Dronten. Dat geldt niet alleen voor de jeugd, maar ook voor senioren en pupillen. Dat kunnen wij als bedrijf die midden in de samenleving staat alleen maar steunen.”

De visie van Debtt Group past goed bij de weg die het bestuur van Reaal Dronten al was ingeslagen. De club was namelijk bezig met een zoektocht naar wat leden belangrijk vinden. Voor het bestuur was het daarom vanaf het begin al duidelijk dat de nieuwe hoofdsponsor moet aansluiten op ambitie, samen activiteiten op willen pakken in de sociaal-maatschappelijke rol die de vereniging heeft en elkaar kunnen aanvullen in groei. Daar gaat Debtt Group zich de komende jaren voor inzetten.

https://youtu.be/aYXMlU5fZ0o

Online vordering indienen

 • Upload hier de overeenkomst, facturen, herinneringen en alle andere overige documentatie.
  Sleep bestanden hierheen of
  Facebook
  Twitter
  LinkedIn

  Laat hier uw reactie achter!

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *