fbpx
Debtt Group als nieuwe hoofdsponsor van Reaal Dronten

Debtt Group als nieuwe hoofdsponsor van Reaal Dronten

LEESTIJD: 2 MIN
LEESTIJD: 2 MIN

DEEL DIT ARTIKEL

Debtt Group als nieuwe Hoofdsponsor van Reaal Dronten

Met trots kondigt Debtt Group op 11 mei aan dat het bedrijf de nieuwe hoofdsponsor van Reaal Dronten wordt. Naast de sponsoring gaat Debtt Group en Reaal Dronten ook evenementen organiseren om de verbindende factor van de club verder te versterken.

Voor Debtt Group is het belangrijk dat de sponsoring verder gaat dan alleen een financiële relatie: “Een vereniging waar samenhorigheid en sport hoog in het vaandel staat, kunnen wij alleen maar steunen”, zeggen eigenaren Loyd en Roy Hendriks namens Debtt Group. “We willen wat teruggeven aan de Drontenaren, want Dronten heeft ons ook veel geboden. Met het hoofdsponsorschap gaan we hier ons steentje aan bijdragen.”

“De keuze voor Reaal Dronten ligt dus volledig voor de hand. Samen met de vereniging zetten we daarom een stap verder en gaan we ons inzetten om de verbindende factor die de voetbalclub speelt verder te vergroten.”

Zo wil Reaal Dronten samen met Debtt Group de Kick Off van seizoen 2022-2023 organiseren en wordt er een evenement georganiseerd voor jongeren tussen de 15 en 20 jaar. Daarnaast komt er ook een evenement voor mensen die het moeilijk hebben in Dronten, bijvoorbeeld op financieel gebied. De komende maanden kijken Reaal Dronten en Debtt Group hoe de samenwerking er verder inhoudelijk er uit gaat zien.

“De komende tijd gaan we  in overleg hoe de evenementen er precies moeten gaan uitzien”, vertellen de broers Hendriks. “De club is een onmisbare schakel voor Dronten. Dat geldt niet alleen voor de jeugd, maar ook voor senioren en pupillen. Dat kunnen wij als bedrijf die midden in de samenleving staat alleen maar steunen.”

De visie van Debtt Group past goed bij de weg die het bestuur van Reaal Dronten al was ingeslagen. De club was namelijk bezig met een zoektocht naar wat leden belangrijk vinden. Voor het bestuur was het daarom vanaf het begin al duidelijk dat de nieuwe hoofdsponsor moet aansluiten op ambitie, samen activiteiten op willen pakken in de sociaal-maatschappelijke rol die de vereniging heeft en elkaar kunnen aanvullen in groei. Daar gaat Debtt Group zich de komende jaren voor inzetten.

Debtt Group samen met SV Reaal Dronten

DEEL DIT ARTIKEL

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)