fbpx
Diensten

Diensten Debtt Group

Dit is wat we doen.

Kom direct in contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Kom direct in contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Werkwijze.

Debtt is een full-service dienstverlener in credit management. Wij kunnen het gehele traject voor u uit handen nemen: van het sturen van een aanmaning tot het procederen in de rechtbank. Wij staan op elk moment voor u klaar om uw vordering betaald te krijgen.

Bij Debtt Group combineren wij creativiteit met juridische knowhow en jarenlange ervaring, zodat wij altijd in staat zijn om tot een oplossing te komen. Op verschillende manieren treden wij in contact met uw debiteur om tot een oplossing te komen.

Incasso zakelijke vorderingen.

Heeft u te maken met niet betalende klanten? En heeft u, zelfs na meerdere herinneringen of een aanmaning, nog steeds geen succes? Dan kunt u het beste een incassobureau inschakelen. Binnen Debtt hebben wij jarenlange ervaring in het incasseren van zakelijke vordering. Wanneer u een vordering aanlevert, nemen onze specialisten dezelfde dag nog contact op met uw debiteur. Met onze overtuigingskracht en creativiteit weten wij een goede oplossing voor u te behalen!

Incasso particuliere vorderingen.

Heeft u zaken gedaan met een particuliere klant, maar is uw factuur nog niet betaald? Dan kunt u Collect4u inschakelen als incassopartner. Heeft u te maken met grote hoeveelheden onbetaalde facturen? Dat is voor ons geen probleem. Onze processen en personele bezetting zijn gericht op grote hoeveelheden dossiers. Middels een koppeling met uw eigen software kunnen wij gemakkelijk al uw facturen in behandeling nemen, zonder dat u veel tijd kwijt bent aan het overdragen  van deze dossiers.

Debiteurenbeheer.

Debiteurenbeheer is een tijdrovende klus, maar een zeer belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Facturen en herinneringen moeten tijdig gestuurd worden en alle correspondentie met uw klant moet juist verwerkt worden. Wanneer het debiteurenbeheer niet correct uitgevoerd wordt, kan dit uw bedrijf veel geld kosten. Denk aan alle klanten die al maandenlang hun facturen niet betalen. Als expert in credit management is uw debiteurenbeheer bij Debtt Management in goede handen. Wij kunnen uw gehele debiteurenbeheer uit handen nemen of een gedeelte van uw debiteurenbeheer overnemen.

Juridisch advies.

Wanneer het niet lukt om uw vordering in de minnelijke fase (tijdens het incassotraject) betaald te krijgen, kan het zinvol zijn om de procedure via de rechtbank te laten verlopen. Middels een vonnis van de rechter, kunnen wij uw factuur alsnog incasseren. Denk bijvoorbeeld aan een beslaglegging of een faillissementsaanvraag. Hiervoor werken wij nauw samen met gerechtsdeurwaarders en een advocaat.  Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van uw algemene voorwaarden. Dit doen wij volgens de laatste wet- en regelgeving, gespecifieerd op uw wensen en zorgen voor het juist ter hand stellen.

Onze aanpak

De kracht zit in..

Debtt hanteert een werkwijze waar daadkracht, snelheid en innovatie centraal staan. Wij gebruiken de nieuwste technologieën en communicatiemiddelen om met uw klant in contact te treden. De gemiddelde Nederlander kijkt namelijk circa 221 keer per dag op zijn smartphone. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld WhatsApp en betalen via iDeal. Daarmee maken wij het uw klant zo gemakkelijk mogelijk om te betalen. Wij zijn hierdoor dan ook vele malen sneller en efficiënter dan andere incassobureaus. Daarvoor verwijzen wij u ook graag naar onze klantverhalen.

Hier zijn we enorm trots op.
Onze unieke werkwijze resulteert in het hoogste slagingspercentage van Nederland.
Uw dossier(s) binnen 2 uur ingevoerd
Vandaag geïncasseerd, morgen op uw rekening
24/7 online inzage
Unieke werkwijze
Dezelfde dag nog actie!

Unieke methode

Innovatie & snelheid.

Innoveren staat bij ons hoog in het vaandel. Zo hebben wij een applicatie ontwikkelt waarbij wij een melding krijgen op het moment dat een debiteur online komt op zijn mobiel. Wij bellen de klant op, versturen de factuur per Whatsapp toe en delen ook direct de iDEAL link waarmee de betaling kan worden voldaan. Zo hebben wij ook direct een bevestiging van ontvangst dankzij de blauwe vinkjes. Grote kans dat de debiteur na ontvangst over gaat tot betaling. Wij noemen ons programma dan ook Incasso 2.0!