fbpx
Order-to-Cash e-Book | Lead Gen

Order-to-Cash

Download de e-Book.

Wat is Debtt Synergy?

Debtt Synergy is een samenvoeging van al onze diensten van Debtt Group in één dienstverlening.

Dit stelt ondernemers in staat om volledig ontzorgd te worden op het gebied van creditmanagement. Ons belangrijkste doel met Synergy is het verlagen van de DSO (Days Sales Outstanding) voor onze opdrachtgevers.

Dit biedt aanzienlijke voordelen voor ondernemers, die hieronder staan omschreven.

Voordelen voor de ondernemer

DS_Iconpack-01

Verbeterde liquiditeit

Een lagere DSO betekent dat het geld van openstaande facturen sneller wordt geïnd. Hierdoor beschikt de ondernemer over meer liquide middelen, die gebruikt kunnen worden voor investeringen, het afbetalen van schulden of het financieren van dagelijkse bedrijfsactiviteiten.

DS_Iconpack-02

Verhoogte cashflow

Snellere betalingen resulteren in een gezondere cashflow. Dit stelt ondernemers in staat om hun rekeningen tijdig te betalen, leveranciersrelaties te verbeteren en eventuele boetes of rentekosten te vermijden.

DS_Iconpack-03

Minder administratieve lasten

Ondernemers worden bevrijd van tijdrovende taken zoals het beheren van niet-betalende debiteuren en het uitvoeren van incassoactiviteiten. Hierdoor kunnen ze zich volledig richten op hun kernactiviteiten en zakelijke groei.

DS_Iconpack-04

Professioneel advies

Het ervaren team van Debtt Group is goed thuis in juridische kwesties met betrekking tot creditmanagement. Ondernemers kunnen profiteren van waardevol juridisch advies om geschillen te voorkomen, risico’s te beperken en de juridische aspecten van hun debiteurenbeheer effectief te beheren.

DS_Iconpack-05

Verbeterde klantrelaties

Debtt Group biedt klantgericht debiteurenbeheer, waarbij rekening wordt gehouden met de individuele situatie van klanten. Door op een professionele en respectvolle manier met debiteuren om te gaan, worden klantrelaties behouden en versterkt.

DS_Iconpack-06

Modernste incassotechnologie

Debtt Group maakt gebruik van incasso 2.0 en 3.0-methodologieën. Met incasso 2.0 worden moderne digitale communicatiekanalen benut om snel contact te leggen met de debiteur. Incasso 3.0 richt zich op het effectief inzetten van psychologische principes om gedragsverandering te bewerkstelligen.

Debtt Synergy Workflow

Onze workflows voor Debtt Synergy zijn op maat gemaakt voor iedere onderneming. Hieronder schetsen we in grote lijnen hoe de workflow eruit zal zien wanneer u gebruikmaakt van al onze diensten binnen ons Synergy product.

Als u meer gedetailleerde informatie wilt, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Laat uw creditmanagement ontzorgen

Workflow start

1. We bieden verschillende manieren om de workflow te starten, zoals CSV-bestanden,
API-koppelingen en webhooks.

Juridisch advies & Controle order-to-cash proces

2. We bieden juridisch advies en controleren het order-to-cash proces om te zorgen dat alles voldoet aan de wetgeving.

Debiteurenbeheer

3. We hanteren een effectieve debiteurenbeheer aanpak om uw klanten
te bewegen tot snelle betaling of het
oplossen van geschillen.

Minnelijke incasso

4. Als betaling uitblijft, nemen we stappen voor minnelijke incasso, zowel voor B2B als B2C. 

Het juridisch traject

5. Als minnelijke incasso niet werkt, kunnen we het juridische traject inzetten, inclusief huisbezoeken, juridische procedures en faillissementsaanvragen.

Procederen in het buitenland

6. Voor internationale zaken bieden we passende oplossingen, zowel binnen als buiten de Europees Economische Ruimte. 

Onze visie op Incasso

Van analoog (1.0), digitaal (2.0) naar de psychologie achter
de minnelijke incasso (3.0). We erkennen dat incasso niet alleen
een kwestie is van het innen van schulden, maar ook van het begrijpen en ondersteunen van individuen in financiële moeilijkheden.

Incasso 2.0

Optimale resultaten door innovatie. Wij zijn gespecialiseerd in het volgen van online klantactiviteiten, waardoor we direct kunnen handelen en efficiënt openstaande bedragen kunnen incasseren. Dankzij geavanceerde technologie en data-analyse kunnen we het betalingsgedrag van uw klanten nauwkeurig monitoren en voorspellen, waardoor we proactief kunnen handelen en het incassoproces kunnen optimaliseren.

Incasso 3.0

Wij motiveren uw debiteuren om uw vordering te betalen door slim gebruik te maken van gedragspsychologie. Met op maat gemaakte communicatie en empathie stimuleren we positieve verandering en vergroten we de kans op succesvolle inning van openstaande bedragen. Ons doel is om zowel efficiënt incasseren als duurzame gedragsverandering te bereiken, wat resulteert in betere financiële resultaten voor uw bedrijf.

 

Ondersteuning om de workflow te realiseren

Zaakbehandelaars

Onze deskundige zaakbehandelaars zijn klantgericht en transparant, met diepgaande kennis van uw proces en product. We werken met een vast behandelteam en voeren regelmatige strategiebesprekingen.

Incasso webpagina

Als opdrachtgever krijgt u een eigen incasso webpagina. Dit biedt een eenvoudige betaalmogelijkheid via een IDEAL-link en een contactformulier voor regelingen en vragen.
U kunt ook uw eigen veelgestelde vragen toevoegen.

Kredietinformatie

We verstrekken kredietinformatie over uw klanten, inclusief betaalgedrag, kredietwaardigheidsscore en openstaande schulden. U krijgt eigen inloggegevens voor toegang tot deze gegevens.

Communicatie met de opdrachtgever

 U krijgt een toegewijd contactpersoon met wekelijkse contactmomenten. We bieden een klantenportaal gekoppeld aan uw boekhoudsoftware en delen updates via Monday.

Communicatie met uw klant

We zorgen voor professionele communicatie met uw klanten via een eigen e-mailadres en telefoonnummer. Correspondentie kan plaatsvinden op uw webpagina op onze website. We creëren een aangepaste workflow voor uw bedrijf.

Schakel Debtt Group meteen in voor uw creditmanagement processen

Met oog voor detail, een drang naar innovatie en een passie voor ons werk staan wij altijd klaar om onze opdrachtgevers te ondersteunen bij kredietgerelateerde zaken.

Wat onze klanten zeggen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)