fbpx
Ervaringen Debtt
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Reviews

De plek waarop onze relaties hun ervaringen met Debtt kunnen achterlaten.
Doe de check.
Neem contact op

Team Debtt

Wij werken met een gemotiveerd team welke als een hechte groep opereert, dit stralen wij ook uit. Wij strijden ten alle tijden voor een eerlijke oplossing voor onze klanten en dit levert dan ook veel positieve reacties op.

Door onze unieke methode komen wij verder dan elk ander incassobureau. Wij blijven ontwikkelen en zijn dan ook erg trots met de reeds behaalde resultaten!

Deel uw eigen ervaring(en)

Amperse Handelsmij

5/5

Ja , het team van Debtt pakt het vlot op. Snel nadat er een dossier ingediend wordt is er contact en gaat men aan de slag. De “klant “kan de aanpak niet altijd waarderen, maar eigenlijk moet hij of zij dat volledig aan zichzelf wijten: dan moet er maar tijdig betaald worden. Ik kan Debtt voor het werk waar ze zich in hebben gespecialiseerd aanbevelen!

Ligeon Skin Clinic

5/5

Zeer goede afspraken, duidelijke en overzichtelijk. Tot nu toe tevreden.

Suselbeek Reclame

5/5

Super tevreden over hoe het is verlopen. Plan van aanpak werd besproken en snel schakelen , en super snelle resultaten! Debtt Bedankt!

Van Manen Verhuur & Service

5/5

De vorderingen die wij aan Debtt uit handen gegeven hebben, waren snel opgelost. Waar we zelf maanden ons best voor gedaan hadden, hebben zij binnen 2 weken geïnd. Super!

Meer en Bos Uitvaartbeg­eleiding

5/5

Enkele weken geleden heb ik Debtt ingeschakeld voor een inmiddels al maandenlange slepende kwestie met een familie die nog een groot deel van de uitvaart van hun dierbare moest betalen. Een zeer gevoelige kwestie waardoor ik lang gewacht had om het uit handen te geven. Na overdracht van het dossier begonnen zij met hun speciale werkwijze en zij hebben het voor elkaar gekregen dat het totale restbedrag, ( enkele duizenden euro’s!), binnen twee weken op mijn rekening stond. Dit was voor mij als kleine zelfstandige heel waardevol.Je krijgt een relatiebeheerder tot je beschikking die in alles met je meedenkt en al je vragen beantwoord. Ik ben heel erg tevreden met Debtt, dat is wel duidelijk!

Jobo Administratieve Diensten - Gerrit Jan Rens

5/5

Geweldig professioneel en snelle diensten. Vragen worden meteen beantwoord en dossiers worden zeer snel opgepakt. Uitermate tevreden over alle diensten en hun aanpak. Aanrader voor iedereen die wat te vorderen heeft.

Kanjer Marketing - Freek Godwaldt

5/5

zeer goede ervaringen met de incasso procedure van Debtt B.V. Gr.

doorSchor! - Robert Schor

5/5

Debtt heeft ons goed geholpen bij het incasseren met respect voor de debiteur. We zijn zeer tevreden over de snelle werkwijze.

Menno Meeldijk

5/5

Debtt is een positieve club Veel succes!!!

AutoRent Vitesse - Theodorus Hanssen

5/5

Keurig alles tot in de details af gewekt!

Nemaco - Christiaan Ham

5/5

Onze ervaring met debtt zjn erg positief. het is een erg fijne partner om mee te werken en ze hebben korte lijnen en erg goed bereikbaar. Koppelen goed de dossiers terug en betalen direct uit zodra er deelbetalingen binnen komen. Jongens heel erg bedankt en ga zo door.

B-Speer Administratie & Advies - Serge den Hoed & Baris Sari

5/5

Vrije nieuwe klant maar we zien zeker uit naar en goede en vertrouwde toekomstige samenwerking.

Mar Seafood B.V.

5/5

Hi Team Debtt, Wij zijn zeer blij met jullie werkzaamheden en de aanpak. Wij kunnen dit beamen, omdat wij als sinds het begin samen werken met jullie. Jullie zijn zeer bekwaam en professioneel. Namens Mar Seafood B.V.

Trendhout B.V. - Maarten de Weerd

5/5

Top team, Luisteren goed naar de klant, schakelen snel en altijd met succes. ik kan iedereen dit bedrijf aanraden.

Jan Hendriks

5/5

Mooie ontvangst, gebouw en toelichting door alle collega’s.

Schiphorst Trucks B.V. - Michiel Schiphorst

5/5

Ben uiterst positief over de snelle professionele wijze hoe het team Debtt een oude rekening geïncasseerd heeft . Vooraf een duidelijke wijze van aanpak en afwikkeling en achteraf klopte dat zoals afgesproken was. Zeker een aanbeveling waard en indien nodig weet ik Team Debtt zeker weer te vinden.

Rozestraten

5/5

‘Zaken worden goed opgepakt en er worden goede resultaten bereikt. Blij met deze aanpak.’ 

Interfastfood Rotterdam​

5/5
Wij zijn nog niet zo lang klant, maar we zijn tot nu toe zeer tevreden. De uitbetaling is snel en de overzicht zijn duidelijk!

emil

5/5

wij zijn er zeer tevreden over.

Astrid

5/5
Top bedrijf! De communicatielijntjes zijn kort, heldere informatie over stand van zaken, 1 vaste – goed te bereiken – casemanager. En ze weten de klus professioneel en vlot te klaren.

Tuana Kruiden BV

5/5
Alles is super snel en professioneel opgelost. Wij zijn heel erg tevreden. Top bedrijf.

HCN

5/5
Top werk verrichten deze mensen. Met een goede en juiste werkwijze weten ze het juiste en effectiefste resultaat te bereiken.

AB Sneltransport BV

5/5
super mooi bedrijf dit. kun je goed zaken mee doen.

Periglass

5/5
Oud dossier en nieuwe dossier naar volledige tevredenheid opgelost. Na deze test zal ik zeker meerdere dossiers voorleggen. Ik beveel dit incassobureau van harte aan. Goed overzicht en directe betalingen. Zeer tevreden.

Jaap - Jaap Dijkstra - Mondial Dijkstra Verhuizingen

5/5
Oud dossier en nieuwe dossier naar volledige tevredenheid opgelost. Na deze test zal ik zeker meerdere dossiers voorleggen. Ik beveel dit incassobureau van harte aan. Goed overzicht en directe betalingen. Zeer tevreden.

Koen

5/5

Loyd en crew,

Na onze eerste samenwerking kan zo’n snel succes niet onbeschreven blijven. Na een kort gesprek met m’n buurman gehad te hebben, over een incasso bureau dat transparant is over de kosten die zij factureren en een duidelijke terug communicatie naar ons als klant hebben, raadde hij ons Debtt aan. Nog voordat wij de mogelijkheid hadden om hen op te zoeken op het internet, werd ik al gebeld. Voordat er over kosten werd gesproken wilden zij eerst onderzoeken of de zaak die ik had wel een kans van slagen zou hebben. De volgende dag alles verstuurd en binnen 2 dagen hadden zij het voor elkaar gekregen!

Bedankt team van Debtt!
Grt. Koen Cardol

Van Lente

5/5
oude factuur van 1,5 jaar toch boven water niet verwacht mooi resultaat
 

Rianne Visser-Boer

5/5
Vanochtend een zaak uithanden gegeven en binnen twee uur een volledige betaling! Chapeau!

Peters

5/5
gezien de termijn van openstaand bedrag is dit zeer snel opgelost
bedankt voor de snelle sluiting van dossier.

Rianne Visser-Boer

5/5
Als nieuwe klant is natuurlijk altijd even afwachten hoe de samenwerking verloopt, maar het eerste dossier is al snel succesvol gesloten. Bedankt!
 

Svenfix

5/5
Debtt doet super zijn beste om voor ons geld op te halen en het lukt ook nog wij zijn zeer tevreden met hun.
groet Sven van Hemert.
Svenfix.

E. Tap

5/5
Alles was snel geregeld, goed contact, wij zijn er zeer tevreden over.
 

Jermaine

5/5
Waar mijn vorige grote landelijke incassobureau na 6 maanden een vordering teruggaf aan ons, lukte het Debtt middels een verfrissende aanpak om binnen een week de helft van de openstaande vordering binnen te halen. En niet kort daarna het restant. Hier stond ik wel even versteld van?!
 

Ital Trade BV

5/5
Onze ervaring is dat Debtt zeer actief is en goed meedenkt met mogelijke oplossingen. Zeer overzichtelijk in wanneer de klanten zijn benaderd. Meteen resultaat, geen ingewikkelde formulieren invullen.
 

Saskia

5/5
Binnen 1 dag resultaat! Beveel het iedereen aan, doen wat te zeggen. Wij zijn er zeker blij mee.
 

Gert beuving

5/5
Prima resultaten en adviezen gewoon doorgaan zou ik zeggen.

DE LUGT AUTOVERHUUR

5/5
Zeer tevreden over de behaalde resultaten,
ga zo door ..

Van Diepen BV

5/5
Onze ervaring met andere incasso’s was altijd teleurstellend omdat blijkbaar geen enkele in staat was wanbetalers uit moeilijke landen aan te pakken.
Debtt paste toe wat gevraagd werd, perfect geholpen en binnen 2 weken afgewerkt.
Debtt geeft back-up in internationaal ondernemerschap.

Frans vellema

5/5
Ben zeer tevreden over jullie werk. Tot nu toe 100%van de vorderingen door jullie binnen gehaald
 

Mark

5/5
Adequaat, Netjes, Gepassioneerd en doeltreffend
 

Aart Steenbergen

5/5
Snelle reactie en goede service ben zeer tevreden.

Ton

5/5
Vrijdagmorgen gegevens aangeleverd en vrijdagmiddag al geincasseerd.
“PURE KLASSE” noemen we dit.
Een felicitatie waard en bedankt voor deze service!

Envy

5/5
Wij zijn super enthousiast! Echt aan te raden.

Taste of USA

5/5
Voor het weekend openstaande facturen gestuurd, na het weekend zijn de facturen betaald. Helemaal top! Snelle communicatie en actie. Daar houden wij van!

Marten Schraal

5/5
Weer een dossier volledig betaald…klasse !

Autopallas autoverhuur

5/5
Dit zijn echt toppers!!

Lynn

5/5
Ik ben super goed geholpen door Debtt. Woensdag alle gegevens per e-mail gestuurd en 2 dagen later kreeg ik alsnog mijn geld waarvan ik dacht dat ik het niet meer zou ontvangen. Ik beveel ze aan bij elk bedrijf. Heel erg bedankt voor al jullie hulp. Met vriendelijke groet, Pedicurepraktijk Voeten in Shape
 

Anke Petersen

5/5
Klant wilde maar niet betalen, verschillende keren gemaild en paar gebeld waarbij de telefoon erop gegooid werd. Bedrag was niet enorm hoog, maar ik wilde het bedrijf er niet mee weg laten komen en doorgestuurd naar Debtt.
Zij hebben het voor elkaar gekregen binnen een maand dat klant alles heeft betaald! TOPPIE.

AutoExcellent

5/5
Bij deze wil ik jullie bedanken en feliciteren met jullie eerste overwinning voor ons wat betreft het binnenhalen van een openstaande vordering die inmiddels al bij een ander incassobureau was neergelegd en uiteindelijk afgeboekt was. Dit geeft meteen vertrouwen in de toekomst wat betreft onze samenwerking met jullie.

Kick-Off Gym

5/5
’Wij hadden in de loop der jaren enkele facturen afgeboekt en de hoop opgegeven dat wij deze nog zouden binnenkrijgen. Deze waren al in behandeling geweest bij twee andere gerenommeerde incasso bedrijven maar zonder positief resultaat. Debtt heeft deze overgenomen en de betaling binnengekregen. Onze ervaring: ‘Goede en snelle communicatie’, ‘Laten zich niet afschepen met een smoes’, ‘Zijn proactief’. Kortom een dikke plus!

Marco Stevens

5/5
Goede service!
Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)