Gedupeerde leasemaatschappij

Start met incasseren.
Neem contact op

Bij Debtt maken wij veel bijzondere verhalen en betwistingen mee. Vanaf heden gaan wij waargebeurde verhalen met jullie delen, zo nemen wij jullie mee in onze dagelijkse werkzaamheden.

Ons eerste verhaal gaat over een cliënt die een eigenaar is van een leasemaatschappij. Cliënt heeft aan ons een dossier aangedragen uit 2011. In dat dossier was al een vonnis behaald. Het bedrag waar het om ging was € 20.000,00. Het dossier had bij meerdere deurwaarders en advocatenkantoren gelegen, echter zonder enige resultaat. De deurwaarders en de advocatenkantoren konden de debiteur niet bereiken en het lukte ze ook niet om de debiteur op te sporen. Het dossier bereikte ons in 2017. Cliënt wilde het nog éénmaal een kans geven.

Door middel van onze recherche werkzaamheden en doortastendheid hebben wij de debiteur gevonden en weten te bereiken. Na zes jaar kregen wij als enige de debiteur aan de lijn. De debiteur gaf in eerste instantie aan niet te weten waar het overging. Dit horen wij echter dagelijks. Nadat alle bewijslasten waren toegestuurd, kon de debiteur er niet meer onderuit en heeft uiteindelijk een regeling getroffen. Debiteur is een regeling aangegaan van € 500,00 per maand. Alle partijen zijn hier tevreden over en hierdoor is ons doel bereikt!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat hier uw reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.