fbpx
Het belang van algemene voorwaarden

Het belang van algemene voorwaarden

Laat u vrijblijvend informeren en laat uw financiën floreren.
Neem contact op

Waarom zijn algemene voorwaarden belangrijk

‘When you’re wrong prove it’

Algemene voorwaarden, wie kent ze niet. Bij het kopen van kleding, elektronica of bij het sluiten van een overeenkomst. De algemene voorwaarden komen veelvuldig aan bod. Wat minder aan bod komt is de inhoud van deze voorwaarden. Wat moet er precies vermeld worden? Hoever mag je als bedrijf zijnde gaan? En, wat nog veel belangrijker is, welke wet- en regelgeving moet hiervoor gehanteerd worden?

Voor iedere ondernemer zijn de algemene voorwaarden anders. De ondernemer die auto’s verkoopt heeft andere voorwaarden dan de ondernemer die in de retail zit. Voor iedere ondernemer zijn er andere inzichten en regels die gehanteerd dienen te worden. Een veel horende zin die ik de laatste tijd hoor: ‘Ach, met een beetje knippen en plakken van het internet zit het wel goed’. Uiteraard, het hebben van voorwaarden is één. Het hebben van juridisch correcte voorwaarden is een tweede.

Het hebben van goede algemene voorwaarden en een juiste toepassing daarvan kan de ondernemer enorme risico’s bij geschillen besparen. Nu moet er niet gedacht worden dat alles zomaar in de algemene voorwaarden opgesteld kan worden. Uiteraard dient er rekening gehouden te worden met wet- en regelgeving. Binnen Debtt wordt het opstellen alsmede het checken van de algemene voorwaarden als dienst aangeboden.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat hier uw reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)