Incasso AGF.

Enorm veel ervaring binnen de agrarische sector.

Incasso AGF Wereldwijd

De AGF-sector van Nederland heeft wereldwijde bekendheid. De in- en uitvoer in ons land van aardappelen, fruit en groenten gaan langs veel wereldwijde schakels. Kweken, telen, transport, verwerken, verkopen en facturatie. Hierbij dient er ook rekening te worden gehouden met duurzaam ondernemen en wordt het milieu ook hoog in het vaandel gehouden. Helaas wordt de laatste stap in de schakel nog wel eens vergeten en zijn er in de AGF-branche een hoop openstaande facturen die onbetaald blijven liggen. Hiervoor kunt u een incassobureau inschakelen

Het incassotraject van A tot Z

We regelen het hele proces voor u.

Bij Debtt kunnen wij het gehele traject voor u uit handen nemen. Dit begint, indien u dit wenst, bij het versturen van een aanmaning. Hierbij krijgt uw debiteur nog eenmaal de gelegenheid om uw factuur te betalen zonder bijkomende kosten. Mocht de betaling niet plaats vinden binnen het gestelde termijn, dan gaat het dossier ter incasso en komen er incassokosten bij. Benieuwd naar het bedrag aan incassokosten? Deze kunt u berekenen met onze incassocalculator. Daarna zal een van onze incassospecialisten uw dossier in behandeling nemen en proberen het bedrag te incasseren binnen de minnelijke incassofase. Helaas zijn er ook debiteuren die weigeren om een oplossing aan te gaan met ons. In dat geval komt een van onze juristen in beeld om u te voorzien van juridisch advies en u te adviseren over eventueel te nemen vervolgstappen. Wordt het dossier juridisch beslecht? Dan staat één van de juristen u bij om te procederen voor de rechter.

Openstaande facturen

in de AGF.

Elke ondernemer krijgt in zijn carrière te maken met non-betaling, ook in de AGF. De uiterste betalingstermijn wordt met grote regelmaat overschreden. Debtt helpt ondernemers binnen de AGF-sector met het incasseren van deze vorderingen. Wanneer u zelf probeert de facturen te incasseren, gaat hier enorm veel tijd overheen en gaat dit in de loop der tijd alleen maar geld kosten. Uw DSO gaat enorm omhoog en het resultaat gaat achteruit. De tijd die u steekt in het incasseren van een factuur kunt u beter besteden aan nieuwe acquisitie.

Incasso AGF: Incasso 2.0

Debtt heeft haar eigen unieke Incasso 2.0 werkwijze ontwikkeld. Deze werkwijze slaat aan binnen de AGF-branche. Incasso 2.0 is gebouwd op innovatie. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën die op de markt worden gebracht.

Wij helpen u graag verder
Neem contact op

Hoe werkt Incasso 2.0?

Bij Incasso 2.0 wordt gebruik gemaakt van mediums als WhatsApp, Facebook en WeChat om zo snel mogelijk in contact te komen met de debiteur op een laagdrempelige manier. Het is tegenwoordig belangrijk om snel te kunnen schakelen om tot een constructieve oplossing te komen.

Incasso 2.0 tool

Naast de bekende mediums heeft Debtt een eigen tool ontwikkeld om het proces verder te versnellen. Zodra uw debiteur zich online meldt op een van de mediums waarmee wij werken, ontvangen wij hier een melding van. Op deze manier weten wij exact wanneer wij uw debiteur kunnen benaderen, hiermee wordt ons contact gemaximaliseerd voor incasso AGF!

Wat onze klanten zeggen.

Hulp nodig?

Wij staan voor u klaar.