Incasso Automotive.

Jarenlange ervaring binnen de automotive branche.

Start met incasseren.
Neem contact op

Automotive

de grootste economische sector.

Ook in de automotive wereld komt met grote regelmaat wanbetaling voor, hierbij maakt het niet uit of dit binnen onze Nederlandse grenzen is of dat het hierbuiten is. Elke ondernemer komt het tegen. Een incassobureau, die begrijpt hoe achterstallige betalingen zijn ontstaan, is belangrijk om te zorgen voor een correct incassotraject binnen de automotive branche. Een incassobureau inschakelen is één van de opties om alsnog een factuur betaald te krijgen.

Incasso 2.0 voor automotive

Het gebruik maken van de nieuwste mediums.

Debtt heeft jarenlange ervaring binnen de automotive branche. De term Incasso 2.0 is hier ook erg bekend en heeft zijn strepen behaald. Wij weten als geen ander hoe er moet worden gehandeld bij wanbetaling binnen de automotive sector. Snel schakelen is hierbij van groot belang, iets waar Debtt zich in onderscheid ten opzichte van de concurrentie.

Unieke Incasso 2.0 werkwijze

De actieve vorm van benadering.

Debtt onderscheidt zich in de actieve vorm van benadering. Incasso automotive is in de loop der jaren enorm veranderd. Het is nu belangrijker dan ooit om snel te kunnen schakelen tussen de verschillende communicatiekanalen zodat er makkelijk contact gelegd kan worden met de debiteur.

Wij helpen u graag verder
Neem contact op

Het gebruik van...

Incasso 2.0 in de automotive sector.

Om uw betaling alsnog te verkrijgen, hebben wij de unieke werkwijze Incasso 2.0 ontwikkeld. Met gebruik van onder andere WhatsApp, Facebook, Telegram en LinkedIn, weten wij de debiteur op een persoonlijke wijze te benaderen, daarnaast zijn ze ook sneller geneigd om te reageren op een WhatsApp bericht dan op een brief die per post is ontvangen. Een combinatie van verschillende mediums, onze kennis en de groeiende technologie zorgt voor het hoogste oplossingspercentage van Nederland!

Openstaande facturen

in de automotive.

Ook ondernemers in de automotive branche kampen met (te) lang openstaande facturen. Betalingen worden “vergeten” en u bent veel tijd en energie kwijt aan het alsnog verkrijgen van het geld waar u recht op hebt. Uw dienst is afgerond en de betaling dient gewoon te worden verricht. Wij zijn meer dan bekend met de smoezen die u dagelijks tegenkomt.

Wacht niet te lang met incasso

En krijg een grote kans op een succesvol incassotraject.

Veel ondernemers willen de relatie met de klant in stand houden en dat snappen wij bij Debtt. U moet zich echter wel goed beseffen wat voor gevolgen dit met zich mee kan brengen. Wij adviseren u om de openstaande factuur niet te lang open te laten staan en om snel te schakelen. Hoe eerder het wordt doorgezet, hoe groter de kans op een succesvol incassotraject.

Wat onze klanten zeggen.

Hulp nodig?

Wij staan voor u klaar.