Incasso Bouw.

Wij komen dicht bij de debiteur.

Start met incasseren.
Neem contact op

Vertrouwen in betaling

De bouwindustrie is een branche waar veel wordt gewerkt met vertrouwen. Helaas bent u als ondernemer vaak de dupe van dit goede vertrouwen. De opdracht wordt uitgevoerd, de factuur verstuurd, maar betaling blijft uit. Verschillende herinneringen en aanmaningen volgen, maar nog steeds geen resultaat, terwijl de opdracht al is uitgevoerd. Steeds meer ondernemers willen daarom een incassobureau inschakelen.

Incasso 2.0 voor bouwbedrijven

Wij ondersteunen u hier graag bij.

Met onze unieke Incasso 2.0 werkwijze kunnen wij u hierbij ondersteunen. Wij zijn bekend met de bouwbranche en weten hoe wij moeten schakelen om uw klanten tot betaling te bewegen. Met ons klantenportaal kunt u ook te allen tijde inzien wat de huidige status van het dossier is.

Openstaande facturen

in de bouwwereld .

Openstaande facturen gaan in de loop der tijd geld kosten. Het is dus enorm belangrijk om uw DSO (Days Sales Outstanding) zo laag mogelijk te houden. U bent tenslotte geen bank. Bij Debtt Group bieden wij hierin oplossingen. Het is mogelijk om uw debiteurenbeheer aan ons uit te besteden zodat u zelf uw tijd kunt steken in het verkrijgen van nieuwe opdrachten. Door uw debiteur al kennis te laten maken met Debtt is de kans groot dat in een korte tijd de DSO lager wordt en u dus eerder dan gebruikelijk uw betalingen binnenkrijgt. 

Wat is Incasso 2.0?

De komst van onze unieke Incasso 2.0 werkwijze heeft een verandering gebracht in de bouwbranche. Incasso 2.0 is de unieke werkwijze van Debtt waarbij de nieuwste technologieën worden ingezet om de debiteur te bewegen tot betalen.

Wij helpen u graag verder
Neem contact op

Hoe werkt Incasso 2.0?

Incasso voor bouwbedrijven is een vak apart. Debtt heeft zich hierin gespecialiseerd en weet daarom precies wat er nodig is om de debiteur te bewegen tot betaling. Hierbij worden de nieuwste middelen, zoals WhatsApp, Facebook, LinkedIn en nog veel meer ingezet om contact te leggen en te onderhouden met de debiteur, dit zorgt ervoor dat wij bij de debiteur in zijn telefoon komen. De gemiddelde mens kijkt 223 keer per dag op zijn of haar smartphone. Dit werkt. Incasso in de bouwbranche is hiermee helemaal veranderd en zorgt ervoor dat Debtt het hoogste slagingspercentage weet te behalen van Nederland!

Meer dan alleen incasso

Wat bieden we nog meer?

Naast de incassodiensten die Debtt u biedt, ondersteunt Debtt ondernemers gedurende het gehele incassotraject. Zo bieden wij juridisch advies, kunnen wij voor u procederen en controleren wij, indien gewenst, jaarlijks uw algemene voorwaarden om er voor te zorgen dat uw bedrijf zich houdt aan de huidige wet- en regelgeving.

Wat onze klanten zeggen.

Hulp nodig?

Wij staan voor u klaar.