Incasso
dienstverlening.

De onbetaalde facturen incasseren.

Start met incasseren.
Neem contact op

Zakelijke dienstverlening

in Nederland .

Ongeveer 20% van alle bedrijven in Nederland zijn zakelijke dienstverleners. ICT’ers, schoonmakers, reclamebureaus, fotografen en nog veel meer vallen hieronder. Veelal bestaat deze branche uit organisaties waar iedereen gebruik van maakt en/of nodig heeft. En in de meeste gevallen wordt er in deze branche achteraf gefactureerd. Dit brengt helaas complicaties met zich mee. Er zijn klanten die niet betalen. U steekt veel tijd in het zoeken naar contact met deze klant. Helaas lukt het uzelf niet altijd om het bedrag te incasseren. Een incassobureau inschakelen is dan een stap die steeds vaker gemaakt wordt

Onbetaalde facturen

binnen zakelijke dienstverlening.

Als zakelijke dienstverlener komt u ook op een punt te staan dat uw klanten de facturen onbetaald laten. Op dat moment probeert u in eerste instantie met een goed ingericht debiteurenbeheer de factuur betaald te krijgen. Dit kost veel tijd. In veel gevallen wordt de factuur alsnog betaald door uw inzet. Echter blijven, ook na het doorlopen van uw eigen debiteurenbeheer proces, facturen nog onbetaald liggen. Dat is het moment om Debtt in te schakelen.

Het incassobureau

voor zakelijke dienstverlening .

Bij Debtt hebben wij begrip voor de relatie die u heeft (gehad) met uw klant. In overleg met u bepalen wij de aanpak. Deze aanpak kan per dossier verschillend zijn. Debtt heeft in de loop der jaren bewezen dat haar innovatieve aanpak resulteert in een werkend resultaat voor incasso in de zakelijke dienstverlening.

Wij helpen u graag verder
Neem contact op

Incasso 2.0

zakelijke dienstverlening .

Met onze unieke Incasso 2.0 werkwijze incasseren wij uw onbetaalde facturen. Met gebruik van de nieuwste technologieën en mediums als WhatsApp, LinkedIn en Facebook benaderen wij uw debiteur. Een snelle manier om tot oplossingen te komen binnen het minnelijke traject. Er worden verschillende tools ingezet om op een laagdrempelige manier een constructieve oplossing aan te gaan. Wanneer de debiteur online komt, ontvangen wij hier een melding van. De melding verhoogt de kans om in de telefoon te komen van de debiteur, daar er op dat moment direct contact gezocht wordt. 

Meer dan Incasso 2.0

Onze juristen ondersteunen u graag.

Binnen Debtt Group doen wij er alles aan om binnen het minnelijke traject tot een oplossing te komen. Helaas komt het ook voor dat uw debiteur niet mee wilt werken. Indien dat het geval is dan is het mogelijk om juridische stappen te ondernemen. Onze juristen kunnen u helpen om een vonnis te behalen via de rechter. Het team van juristen bij Debtt Group heeft jarenlange ervaring binnen de meest uiteenlopende branches. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de wet- en regelgeving in Nederland en weten als geen ander hoe zij uw gelijk kunnen aantonen voor de rechter. 

Uw algemene voorwaarden zijn hier ook een belangrijk onderdeel van. Weet u niet of uw algemene voorwaarden voldoen aan de huidige wet- en regelgeving? Laat het door een ervaren jurist van Debtt controleren. Doe dit jaarlijks om ervoor te zorgen dat u de wet- en regelgeving op een juiste wijze toepast.  

Wat onze klanten zeggen.