Incasso Energie.

Voorzieningen die iedereen nodig heeft.
Start met incasseren.
Neem contact op

Betalingen energiebranche

Contract en betalingsafspraken.

Elektriciteit, gas, energie en stroom zijn voorzieningen die iedereen nodig heeft, het liefst zo goedkoop mogelijk. Duurzame energie staat hierbij dan tegenwoordig ook hoog in het vaandel. Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van zonnepanelen en ook wordt er steeds meer gelet op de verschillende energielabels. Echter brengen al deze innovaties ook kosten met zich mee waar men geen rekening mee houdt. Na het gebruiken van verschillende energievergelijkers wordt een contract aangegaan met de beste leverancier. Hierbij wordt een contract afgesloten met maandelijkse betalingsafspraken, vaak gevolgd met een eindafrekening. Helaas houdt niet iedereen zich aan deze gemaakte afspraken, waardoor facturen onbetaald blijven.

Onbetaalde energie.

Bij het aangaan van het contract met de energieleverancier, gaat de afnemer akkoord met de vermelde betalingscondities. Helaas worden deze niet altijd naar behoren nageleefd en blijven facturen onbetaald liggen. Er worden verschillende herinneringen en aanmaningen verstuurd, om deze nota’s betaald te krijgen, maar dit zorgt lang niet altijd voor het gewenste effect. Gelukkig kunnen wij u hierbij helpen!

Wij helpen u graag verder
Neem contact op

Incasso energie: Incasso 2.0

Wanneer u alle stappen heeft doorlopen om de factuur betaald te krijgen en dit niet is gelukt, komen wij in beeld. Wij nemen het gehele traject voor u uit handen, zodat u zich bezig kunt houden met andere belangrijke zaken. De debiteur ontkomt er bij ons niet aan. Met de door ons ontwikkelde programma’s hebben wij in no time de benodigde gegevens om de debiteur te contacteren. Dit doen wij niet alleen per post of per mail. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën, zoals WhatsApp, Snapchat en Facebook. Met onze Incasso 2.0 werkwijze gaan wij met volle energie met uw dossiers aan de slag om deze zo snel mogelijk betaald te krijgen.

Meer dan alleen incasso.

Debtt biedt naast de unieke Incasso 2.0 werkwijze ook andere diensten aan die in het verlengde liggen van uw debiteurenbeheer. Zo kunt u de laatste aanmaning laten versturen vanuit Debtt, kunt u de juristen van Debtt inschakelen voor juridische advies of voor bijvoorbeeld het controleren van uw algemene voorwaarden. Naast de uitvoerende rol die Debtt biedt, denken wij ook graag met u mee. Wij adviseren u graag over veranderingen in de wet- en regelgeving of over uw debiteurenbeheerproces.

Wat onze klanten zeggen.

Hulp nodig?

Wij staan voor u klaar.