fbpx
Incasso Fitnesscentra
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Incasso Fitnesscentra.

Niet alleen lichamelijk, maar ook financieel gezond.
Laat u vrijblijvend informeren en laat uw financiën floreren.
Neem contact op

Fitness voor iedereen

Sporten is gezond voor lichaam en geest en er zijn tegenwoordig enorm veel verschillende sportscholen. Bij sommige sportscholen heb je persoonlijke begeleiding, bij andere sportscholen heb je groepslessen en weer bij anderen profiteer je van extra’s, zoals een sauna. Er wordt vaak een abonnement afgesloten welke maandelijks of jaarlijks opzegbaar is. De leden kunnen hierdoor sporten bij uw sportschool. Dit brengt wel verschillende complicaties.

Betalingen aan sportscholen

Maandelijks, jaarlijks of anders.

Bij het aangaan van een sportabonnement worden ook afspraken gemaakt over de betaling: maandelijks, jaarlijks of anders. Afhankelijk van het abonnement dat wordt aangegaan, worden kosten in rekening gebracht. Niet altijd worden deze kosten ook betaald, terwijl de abonnementhouder wel blijft sporten. Het stopzetten van het abonnement is een optie, maar dit kan ook betekenen dat uw klant overstapt naar een andere sportschool in de omgeving. U verstuurt dus enkele herinneringen en aanmaningen en de abonnementhouder kan door blijven sporten. U gaat er tenslotte van uit dat uw klant gewoon zal betalen. Helaas gebeurt dit in de werkelijkheid niet altijd.

Incasso Fitnesscentra: Incasso 2.0

Wij nemen de twijfel graag voor u weg.

Wij begrijpen bij Debtt heel goed dat het lastig is om een lijn te trekken. Moet ik de klant nog door laten sporten in goed vertrouwen dat hij gaat betalen of moet ik de samenwerking stopzetten totdat de betaling is ontvangen? Bij Debtt nemen wij de twijfel graag voor u weg. Met onze unieke Incasso 2.0 werkwijze zullen wij de incassoprocedure opstarten en in contact treden met de abonnementhouder op alle mogelijke manieren. Samen met u bespreken wij vooraf wat de te nemen stappen zijn, zodat u ook op de hoogte bent van onze aanpak. Daarnaast kunt u 24/7 in ons klantenportaal terecht om de stand van het dossier in te zien.

Wij helpen u graag verder
Neem contact op

Hoe werkt Incasso 2.0?

Met Incasso 2.0 zorgen wij op een klantvriendelijke manier voor snel contact. Er worden verschillende tools ingezet om op een laagdrempelige manier in contact te treden met de debiteur. Kanalen als WhatsApp, Facebook en Telegram worden hierbij ingezet. Wanneer de debiteur online komt op een van deze kanalen, ontvangt Debtt hier een melding van. Op deze manier kunnen wij snel schakelen en op het juiste moment contact opnemen met de debiteur. Debtt is innovatief en vooruitstrevend en gaat altijd voor het hoogst haalbare resultaat. Incasso is onze sport.

Waarom Incasso 2.0?

Het inzetten van Incasso 2.0 heeft veel bijkomende voordelen. Wij stemmen onze aanpak met u af om te zorgen dat een klantrelatie in stand kan worden gehouden wanneer dit wordt gewenst. Wanneer wij het geld hebben geïncasseerd, staat het bij u de volgende dag op de rekening!

Wat onze klanten zeggen.

Hulp nodig?

Wij staan voor u klaar.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)