Incasso Groothandel.

Wij komen dicht bij de debiteur.

Start met incasseren.
Neem contact op

Internationale groothandels

Hoe doen we dat?

Als groothandelaar bent u bekend met een groot aantal detailhandelaren in binnen- en/of buitenland. Iedere afnemer wil iets anders en u moet constant schakelen om iedereen tevreden te kunnen houden. Met uiterste zorgvuldigheid zorgt u voor een correcte levering van uw producten aan uw afnemers. Het enige wat u hierin terug verwacht is de betaling. Wanneer de betaling uitblijft, kunt u een incassobureau inschakelen.

Betaling ..

bij groothandels.

Helaas gaat niet elke ondernemer hier even serieus mee om. Betalingen worden bewust uitgesteld en in sommige gevallen wordt er helemaal niets betaald, terwijl u aan alle voorwaarden hebt voldaan. U probeert regelmatig in contact te treden en verstuurt verschillende herinneringen en aanmaningen. Echter levert dit u helemaal niets op, daarom is het noodzakelijk om zo snel mogelijk een incassobureau in te schakelen. Debtt heeft ervaring met het incasseren binnen de groothandelbranche.

Incasso 2.0 voor groothandels

In het binnenland en buitenland.

Met onze unieke werkwijze en branche-ervaring weten wij uw debiteuren snel te contacteren en te komen tot een oplossing. Door de unieke werkwijze, waarin de nieuwste technologieën en verschillende communicatiemiddelen centraal staan, komen wij dichter bij de debiteur dan andere incassobureaus ooit zijn geweest. Voor zowel debiteuren in het binnenland als in het buitenland kunt u bij Debtt terecht. Een ondernemer heeft immers recht op zijn geld. 

Wij helpen u graag verder

Neem contact op

Unieke werkwijze

Waarom Debtt?

Debtt is in Nederland voorloper als het gaat om ontwikkeling van de werkwijze die wordt toegepast. Groothandels in Nederland groeien snel en hier komt ook veel ontwikkeling bij kijken. Een incassobureau dat meegaat met deze ontwikkelingen is dan ook van groot belang. Debtt biedt dit. Met gebruik van de nieuwste mediums als WhatsApp en LinkedIn komen wij op een laagdrempelige manier in contact met uw debiteuren om zo snel mogelijk te komen tot een constructieve oplossing.

1 debiteur, meerdere gedupeerden

Sneller tot een oplossing komen.

Veel wanbetalers proberen eenzelfde truc uit te halen bij verschillende groothandels. Zo komt het vaak voor dat dezelfde debiteur bij zowel Groothandel A als Groothandel B een factuur heeft openstaan. De kans acht hierdoor groot dat wij reeds bekend zijn met uw debiteur. Hierdoor is het mogelijk om nóg sneller tot een oplossing te kunnen komen.  

Wat onze klanten zeggen.

Hulp nodig?

Wij staan voor u klaar.