Incasso transport.

Enorm veel ervaring binnen de transportwereld.

Start met incasseren.
Neem contact op

Incassobureau voor Transport

Ook in de transportwereld komt met grote regelmaat wanbetaling voor, zowel in het binnen- als buitenland. Elke ondernemer komt het tegen. Een incassobureau, die begrijpt hoe achterstallige betalingen zijn ontstaan, is belangrijk om te zorgen voor een goed incasso traject binnen de transportbranche.

Incasso 2.0 voor transport

Het gebruik van de nieuwste technologie.

Bij Debtt hebben wij enorm veel ervaring binnen de transportwereld en daarom weten wij als geen ander hoe wij moeten handelen om deze facturen betaald te krijgen. Door de inzet van social media, waaronder WhatsApp, Facebook, LinkedIn en veel andere kanalen, zorgen wij op een laagdrempelige manier voor snel contact. Komt de debiteur online op een van de kanalen? Dan ontvangt Debtt hier een melding van. Door de verschillende middelen die wij inzetten en de positieve afloop van het incassotraject, kiezen steeds meer ondernemers ervoor om een incassobureau in te schakelen.

Internationale incasso transport

In het binnenland en buitenland.

Als groothandelaar wordt vaak ook handel gedreven met het buitenland. Binnen Debtt beschikken wij over een multicultureel team en worden er zeven talen gesproken. Hierdoor weten wij moeiteloos in binnen- en buitenland contact te leggen en uw facturen te incasseren.

Wij helpen u graag verder

Neem contact op

Meer dan alleen..

incasso transport.

Als ondernemer zou het niet nodig moeten zijn om stil te staan bij onbetaalde facturen. Wanneer u uw verplichtingen heeft geleverd is er nog één ontbrekend belang, namelijk de betaling van uw debiteur. Om de factuur betaald te krijgen, investeert u veel tijd. En tijd is geld. Tijd die u wellicht beter kunt besteden aan acquisitie. 

All-in incassobureau transport

Wat bieden we nog meer?

Bij Debtt denken wij mee met uw organisatie. Wij bieden u niet alleen onze unieke Incasso 2.0 dienst aan, maar bieden u ondersteuning gedurende het gehele creditmanagement traject. Optioneel kunt u het complete debiteurenbeheer aan Debtt uitbesteden, aanmaningen laten versturen vanuit Debtt en nog meer. 

Juridisch advies

Onze juristen ondersteunen u graag.

Bij Debtt beschikken wij over meerdere juristen die u ook kunnen ondersteunen. Zo bieden wij u juridisch advies en kunnen wij een juridische procedure voor u op laten starten. U krijgt een vast aanspreekpunt binnen Debtt waar u terecht kunt voor al uw juridische vraagstukken.

Ook is het belangrijk om jaarlijks uw algemene voorwaarden te laten controleren. Algemene voorwaarden kunnen namelijk veel invloed hebben op betalingen van facturen. Zonder algemene voorwaarden staat een ondernemer al 1-0 achter. Optioneel kunnen de juristen binnen Debtt Group uw algemene voorwaarden opstellen, u kunt er dan vanuit gaan dat hiervoor de nieuwste wet en regelgeving is gehanteerd.

Wat onze klanten zeggen.

Hulp nodig?

Wij staan voor u klaar.