Incasso transport.

Enorm veel ervaring binnen de transportwereld.
Start met incasseren.
Neem contact op

Incassobureau voor Transport

Ook in de transportwereld komt met grote regelmaat wanbetaling voor, hierbij maakt het niet uit of dit binnen onze Nederlandse grenzen is of dat het hierbuiten is. Elke ondernemer komt het tegen. Een incassobureau, die begrijpt hoe achterstallige betalingen zijn ontstaan, is belangrijk om te zorgen voor een goede incasso voor de transport.

Incasso 2.0 voor transport

Het gebruik maken van de nieuwste mediums.

Bij Debtt hebben wij enorm veel ervaring binnen de transportwereld en daarom weten wij als geen ander hoe wij moeten handelen om deze facturen betaald te krijgen. Met gebruik van de nieuwste mediums, zoals WhatsApp, Facebook, LinkedIn en veel andere kanalen, zorgen wij op een laagdrempelige manier voor snel contact. Komt de debiteur online op een van deze kanalen? Dan ontvangt Debtt hier een melding van. Op deze manier weten wij precies wanneer wij de debiteur moeten benaderen.

Internationale incasso transport

In het binnenland en buitenland.

Als groothandelaar wordt vaak ook handel gedreven met het buitenland. Binnen Debtt beschikken wij over een multicultureel team, hierdoor weten wij in binnen- en buitenland uw facturen te incasseren.

Wij helpen u graag verder

Neem contact op

Meer dan alleen..

incasso transport.

Als ondernemer zou u niet stil moeten hoeven staan bij onbetaalde facturen. Wanneer u uw verplichtingen heeft geleverd is er nog een ontbrekend belang, namelijk de betaling van uw debiteur. Om de factuur betaald te krijgen, investeert u veel tijd. En tijd is geld. Tijd die u beter kunt besteden aan acquisitie.

All-in incassobureau transport

Wat bieden we nog meer?

Bij Debtt denken wij mee met uw organisatie. Wij bieden u niet alleen onze unieke Incasso 2.0 werkwijze aan, maar bieden u ondersteuning gedurende het gehele credit management traject. U kan het gehele debiteurenbeheer uit handen geven, aanmaningen laten versturen vanuit Debtt en nog veel meer.

Juridisch advies

Onze juristen ondersteunen u graag.

Bij Debtt beschikken wij over meerdere juristen die u ook kunnen ondersteunen. Zo bieden wij u juridisch advies en kunnen wij een juridische procedure voor u op laten starten. U krijgt een vast aanspreekpunt binnen Debtt waar u terecht kunt voor al uw juridische vraagstukken. Ook is het belangrijk om jaarlijks uw algemene voorwaarden te laten controleren. Wanneer u nog geen algemene voorwaarden heeft, adviseren wij u om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om deze op te laten stellen.

Wat onze klanten zeggen.

Hulp nodig?

Wij staan voor u klaar.