Incasso Verhuisbranche.

Partnership met Erkende Verhuizers.

Start met incasseren.
Neem contact op

Incasso verhuisbranche

Waarom heeft u het nodig?

Als verhuisondernemer zal non-betaling u niet onbekend zijn. Elke ondernemer komt het tegen. Het is bijna niet te voorkomen, want als verhuisondernemer bent u elke dag druk in de weer om omzet te maken. U rekent op tijdige betaling van uw facturen. Meestal gaat dit goed, maar er zijn gevallen waarin uw geduld danig op de proef wordt gesteld of de debiteur helemaal niets meer van zich laat horen. Hiervoor kunt u een incassobureau inschakelen.

Openstaande facturen

in de verhuisbranche.

De tijdige inzet van een effectief incassotraject kan zijn nut in deze situaties bewijzen. Bij Debtt onderscheiden wij ons door onze vernieuwende werkwijze. In het landschap van incassobureaus is kwalitatief onderscheid niet eenvoudig te maken en is de aanpak vaak standaard en wat flets. Bij ons niet! Wij werken onder andere met social media-kanalen als WhatsApp, Facebook, WeChat, Telegram en Linkedln. Daarnaast hebben wij een tool ontwikkeld die direct start met bellen zodra de debiteur online komt. Zo komen we heel dicht in de sociale omgeving van de debiteur, die daar vaak niet van terug heeft. Het maakt tevens de drempel om contact op te nemen stukken lager.

Wij helpen u graag verder
Neem contact op

Partnership met..

Erkende Verhuizers.

Door de ervaring die wij hebben binnen de verhuisbranche, is er een partnership opgestart met Erkende Verhuizers. Wellicht heeft u ons ook voorbij zien komen in het vakblad van Erkende Verhuizers. De aangesloten leden van Erkende Verhuizers kunnen wij daardoor maatpakketten leveren, zodat onze dienstverlening perfect aansluit op de behoeften van de verhuizer. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover! Erkende-verhuizers. ”In het verleden maakten wij gebruik van een incassobureau waarvan wij het idee hadden dat ze niet veel meer deden dan wij zelf al gedaan hadden. Op dat moment, dat was in 2016, werden bij benaderd door Loyd Hendriks. Wij hebben toen 3 moeizame dossiers aan Loyd gegeven, waarvan er 2 binnen no time geïncasseerd werden. Bij Debtt krijgt elk dossier meer persoonlijke aandacht, waardoor de aanpak ook verschillend is. Verder is Debtt ook innovatief in haar diensten.” Pieter Hakkenberg – Van Reenen Transport & Verhuizingen.

Meer dan alleen incasso.

Debtt ondersteunt verhuizers bij meer dan alleen de incassozaken. Debtt biedt ondersteuning aan voor het gehele credit management traject. Debtt heeft een team van juristen beschikbaar om u te ondersteunen. Zij kunnen u ondersteunen op drie gebieden: juridisch advies, procederen en algemene voorwaarden. Verder kunt u er ook voor kiezen om uw laatste aanmaning te laten versturen door Debtt.

Wat onze klanten zeggen.

Hulp nodig?

Wij staan voor u klaar.