fbpx
Incasso Verhuur-error
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Incasso verhuur.

Wij zijn uw all-in partner voor verhuur.

Incasso binnen de verhuurbranche

Incasso 2.0 voor verhuur.

De verhuurbranche is enorm. Auto’s, machines, (bouw)gereedschap, sanitair, ruimtes/locaties en ga zo maar door. Bijna alles is tegenwoordig wel te huren. Er komt meer kijken bij de verhuur dan men vaak denkt. Neem als voorbeeld de verhuur van een auto. De verhuur zelf is één, maar de nasleep is vaak nog een heel proces.  

Denk bijvoorbeeld aan gereden boetes of schade. Daarom is het noodzakelijk om snel te schakelen. Debtt maakt gebruik van de unieke incasso 2.0 werkwijze. Deze werkwijze zorgt voor een snelle schakeling tussen de klant en de debiteur. Dit maakt dat Debtt Group uitstekend aansluit bij de verhuurbranche.

Waarom..
kiezen verhuurders voor Incasso 2.0?

Debtt heeft de verhuurbranche laten zien dat de vernieuwende werkwijze werkt. Gebruik van de nieuwste technologieën zorgt voor het hoogste slagingspercentage van Nederland. Bij Debtt maken wij gebruik van mediums als WhatsApp, Facebook, LinkedIn en nog veel meer om zo snel mogelijk in contact te komen met uw debiteuren. Met een standvastige benadering zorgen wij voor een succesvolle incasso van uw openstaande vorderingen. Wilt u ook een incassobureau inschakelen?

Incasso 2.0 tool

Een snel incasso traject binnen de verhuur.

Wij weten dat debiteuren vaak onbereikbaar zijn en blijven wanneer er een openstaande schuld heerst, daarom hebben wij voor onze unieke Incasso 2.0 werkwijze een tool ontwikkeld welke zorgt voor een snelle incasso binnen de verhuurbranche. Wanneer uw debiteur online komt op social media ontvangen wij namelijk een melding, hierdoor kunnen wij snel actie ondernemen en en contact zoeken.

Wij helpen u graag verder
Neem contact op

Onze andere diensten

voor uw branche.

Naast onze incassodienstverlening hebben wij ook andere hulpmiddelen die ons dichter bij het doel brengen, namelijk geld incasseren. Heeft u meerdere onbetaalde vorderingen omdat het debiteurenbeheer niet op orde is? Het is mogelijk om uw debiteurenbeheer uit te besteden aan Debtt Management. Immers zonder een actief debiteurenbeheer is de kans nog groter om meer vorderingen mis te lopen. De professionals binnen Debtt Group weten met jarenlange ervaring die zij hebben u hiermee uitstekend te helpen.

Het is helaas soms niet te voorkomen dat er andere maatregelen moeten worden genomen nadat de debiteur de vordering niet binnen het minnelijke traject voldoet. Mits dit het geval is dan geven de juristen binnen Debtt u vrijblijvend juridisch advies en nemen u graag mee door de juridische stappen.

Onze andere diensten

voor uw branche.

Naast onze incassospecialisten hebben wij ook andere hulpmiddelen die ons dichter bij het doel brengen, namelijk geld incasseren. Onze juristen zullen u vrijblijvend advies geven en meenemen door het juridisch proces indien dat nodig is. Veel zaken worden opgelost in de minnelijke fase, maar het kan niet voorkomen worden dat er soms andere maatregelen moeten worden getroffen. Debiteuren zijn erg koppig en de consequentie daarvan is de gerechtelijke fase. Onze juristen staan naast uw zijde en zullen u hierbij ondersteunen. Ook kunt u ervoor kiezen om alles uit handen te geven.

Debtt.

De all-in incasso partner voor verhuur.

Bij Debtt kijken wij verder dan het doel. Naast de uitvoerende dienstverlening die wij bieden, bieden wij u ook een adviserende rol. Mocht het vaker voorkomen dat uw debiteuren de facturen onbetaald laten dan kijken wij graag naar de bron van het probleem om in de toekomst incasso te voorkomen. 

Wat onze klanten zeggen.

Hulp nodig?
Wij staan voor u klaar.
Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)