Incasso verhuur.

Wij zijn uw all-in partner voor verhuur.

Start met incasseren.
Neem contact op

Incasso binnen de verhuurbranche

Incasso 2.0 voor verhuur.

De verhuurbranche is enorm. Auto’s, machines, (bouw)gereedschap, sanitair, ruimtes/locaties en ga zo maar door. Bijna alles is tegenwoordig wel te huren. Er komt meer kijken bij de verhuur dan men vaak denkt. Neem als voorbeeld de verhuur van een auto. De verhuur zelf is één, maar de nasleep is vaak nog een heel proces.  

Denk bijvoorbeeld aan gereden boetes of schade. Daarom is het noodzakelijk om snel te schakelen. Debtt maakt gebruik van de unieke incasso 2.0 werkwijze. Deze werkwijze zorgt voor een snelle schakeling tussen de klant en de debiteur. Dit maakt dat Debtt Group uitstekend aansluit bij de verhuurbranche.

Waarom..
kiezen verhuurders voor Incasso 2.0?

Debtt heeft de verhuurbranche laten zien dat de vernieuwende werkwijze werkt. Gebruik van de nieuwste technologieën zorgt voor het hoogste slagingspercentage van Nederland. Bij Debtt maken wij gebruik van mediums als WhatsApp, Facebook, LinkedIn en nog veel meer om zo snel mogelijk in contact te komen met uw debiteuren. Met een standvastige benadering zorgen wij voor een succesvolle incasso van uw openstaande vorderingen. Wilt u ook een incassobureau inschakelen?

Incasso 2.0 tool

Een snel incasso traject binnen de verhuur.

Wij weten dat debiteuren vaak onbereikbaar zijn en blijven wanneer er een openstaande schuld heerst, daarom hebben wij voor onze unieke Incasso 2.0 werkwijze een tool ontwikkeld welke zorgt voor een snelle incasso binnen de verhuurbranche. Wanneer uw debiteur online komt op social media ontvangen wij namelijk een melding, hierdoor kunnen wij snel actie ondernemen en en contact zoeken.

Wij helpen u graag verder
Neem contact op

Onze andere diensten

voor uw branche.

Naast onze incassodienstverlening hebben wij ook andere hulpmiddelen die ons dichter bij het doel brengen, namelijk geld incasseren. Heeft u meerdere onbetaalde vorderingen omdat het debiteurenbeheer niet op orde is? Het is mogelijk om uw debiteurenbeheer uit te besteden aan Debtt Management. Immers zonder een actief debiteurenbeheer is de kans nog groter om meer vorderingen mis te lopen. De professionals binnen Debtt Group weten met jarenlange ervaring die zij hebben u hiermee uitstekend te helpen.

Het is helaas soms niet te voorkomen dat er andere maatregelen moeten worden genomen nadat de debiteur de vordering niet binnen het minnelijke traject voldoet. Mits dit het geval is dan geven de juristen binnen Debtt u vrijblijvend juridisch advies en nemen u graag mee door de juridische stappen.

Onze andere diensten

voor uw branche.

Naast onze incassospecialisten hebben wij ook andere hulpmiddelen die ons dichter bij het doel brengen, namelijk geld incasseren. Onze juristen zullen u vrijblijvend advies geven en meenemen door het juridisch proces indien dat nodig is. Veel zaken worden opgelost in de minnelijke fase, maar het kan niet voorkomen worden dat er soms andere maatregelen moeten worden getroffen. Debiteuren zijn erg koppig en de consequentie daarvan is de gerechtelijke fase. Onze juristen staan naast uw zijde en zullen u hierbij ondersteunen. Ook kunt u ervoor kiezen om alles uit handen te geven.

Debtt.

De all-in incasso partner voor verhuur.

Bij Debtt kijken wij verder dan het doel. Naast de uitvoerende dienstverlening die wij bieden, bieden wij u ook een adviserende rol. Mocht het vaker voorkomen dat uw debiteuren de facturen onbetaald laten dan kijken wij graag naar de bron van het probleem om in de toekomst incasso te voorkomen. 

Wat onze klanten zeggen.

Hulp nodig?
Wij staan voor u klaar.