Incassobureau

Achterhoek

Start met incasseren.
Neem contact op

Incasso 2.0 in de Achterhoek

Bent u opzoek naar een Incassobureau in de Achterhoek?

Dan bent u bij Debtt Achterhoek aan het juiste adres. Doormiddel van onze zelfontwikkelde en unieke Incasso 2.0 werkwijze weten wij dichter bij de debiteur te komen. Zo leggen wij sneller contact en realiseren wij sneller resultaat. Wanneer een factuur niet betaald wordt dient er snel geschakeld te worden. Alleen op die manier voorkom je het verliezen van uw geld. Het zal op den duur namelijk geld kosten in plaats van opleveren. Bij Debtt maken wij gebruik van de nieuwste technologieën en weten wij de debiteur te bereiken en tot een oplossing te komen.  Zo gaat onze eerste brief niet alleen per post en per mail maar wordt deze ook verzonden per Whatsapp. 

Met onze methode weten wij 90% van de dossiers binnen het minnelijke traject op te lossen. Dit betekent dat er ook dossiers zijn welke niet binnen het minnelijke traject vallen op te lossen. Wanneer dit het geval is bekijkt één van onze juridische medewerkers het dossier en zal zij u adviseren over de mogelijke vervolgstappen. Ook alle verdere stappen die zullen worden genomen kunnen door ons worden uitgevoerd waardoor u uw tijd aan andere belangrijke zaken kunt besteden. Ook voor al uw overige juridische vragen kunt u ten alle tijden bij onze juridische medewerkers terecht.

Wij helpen u graag verder

Neem contact op

Debtt in..

Achterhoek

De Achterhoek is een sfeervolle groene grensstreek. Hier ervaar je rust en ruimte. De streek is bekend geworden door haar vele industriële activiteiten. Van baksteenindustrie tot ijzerindustrie en de massaproductie in textiel. Daarnaast bevinden zich er de meeste middeleeuwse steden en kastelen van Nederland.
Hardwerkende ondernemers zijn gevestigd in de Achterhoek. Deze grensstreek zorgt ervoor dat het gebied aantrekkelijk blijft voor ondernemers, bewoners en bezoekers. Helaas worden sommige ondernemers tegengehouden door hun klanten. Facturen blijven open staan en hierdoor wordt groei tegengehouden.

Situatie in Achterhoek..

Om dit alles voor te zijn kunt u ook gebruik maken van Debtt. Debtt zal het debiteurenbeheer overnemen. Hierdoor hoeft u niet meer om te kijken naar het gehele proces. Door de ervaring die wij hebben binnen vele verschillende branches met debiteurenbeheer, weten wij een juiste aanpak te hanteren voor elke branche. Wij houden de termijnen nauwlettend in de gaten en zorgen er voor dat wij tijdig schakelen wanneer dit nodig is. Zo scheelt het u tijd en geld.

Zit u ook gevestigd in de Achterhoek en wilt u kennis maken met onze werkwijze? Neem dan nu contact met ons op en wij komen geheel vrijblijvend met u in gesprek om te kijken naar de beste oplossing voor uw situatie. Of kom langs bij onze vestiging van Debtt Achterhoek aan Hanzestraat 41 in Doetinchem of neem contact op met Youri Kastermans via 06 86818660.

Wat onze klanten zeggen.