fbpx
Incassobureau Amsterdam

Incassobureau

Amsterdam.

Start met incasseren.
Neem contact op

Incassobureau Amsterdam

Bent op zoek naar een incassobureau in Amsterdam?

Het vinden van een incassobureau dat past bij u en uw bedrijf, is niet altijd even makkelijk. Dat geldt al helemaal voor de zoektocht naar een incassobureau in Amsterdam. Debtt is het incassobureau Amsterdam die meegaat met de tijd. Wij incasseren met onze unieke incasso 2.0 werkwijze het geld waar u recht op heeft.

Wij helpen u graag verder

Neem contact op

Incasso Amsterdam.

Wanneer een niet-betalende klant met zijn mobiel online komt, krijgen wij een melding. Wij bellen de klant op en sturen de onbetaalde factuur in PDF toe. Zodra dit is gelezen en wij hebben hier ook bevestiging van hebben, sturen wij direct de IDEAL link toe en bellen wij ze op. Onze methode hebben wij zelf ontwikkeld, omdat we geloven dat we veel dichterbij de klant komen via zijn mobiel. Hiermee zijn wij sneller en efficiënter dan elk ander incassobureau in Emmeloord.

Bij Debtt werken wij met een zelf ontwikkelde werkwijze. Onze unieke incasso 2.0 werkwijze heeft bekendheid gecreëerd in Amsterdam. De incassowereld is namelijk conservatief en verouderd en wij brengen hier verandering in. Het is ons doel om uw geld te incasseren. Wij zien dat dit niet goed gebeurde op de ‘oude’ manier. Daarom hebben wij gezocht naar een nieuwe manier, een effectieve manier. Hieruit ontstond onze nieuwe werkwijze. Hiermee kunnen wij meer geld incasseren op een snelle manier. Kies voor efficiëntie, kies voor Debtt.

In een kort tijdsbestek zorgen wij dat u als Amsterdamse ondernemer uw openstaande factuur betaald krijgt. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste technologieën. Denk aan WhatsApp, Facebook, LinkedIn, Telegram en nog veel meer. Op alle mogelijke manieren zullen wij proberen uw debiteur te contacteren om in gesprek te gaan en te komen tot een constructieve oplossing. Zo incasseerden wij in 2019 10 miljoen euro via WhatsApp.

Het incassotraject van A tot Z .

Vanaf het moment dat u de factuur heeft verzonden aan uw klant, kunnen wij het hele traject voor u uit handen nemen. Het versturen van herinneringen en aanmaningen tot het uiteindelijk incasseren van de vordering via de rechter. Alles is mogelijk.

Vanaf het moment dat u de factuur heeft verzonden aan uw klant, kunnen wij het hele traject voor u uit handen nemen. Het versturen van herinneringen en aanmaningen tot het uiteindelijk incasseren van de vordering via de rechter. Alles is mogelijk.

Onze juristen adviseren u over de slagingskans, wanneer wij voorstellen om het dossier juridisch te laten beslechten. Echter doen wij dit niet voordat wij daadwerkelijk alles hebben geprobeerd.

Snel, goed en efficiënt

Naast onze unieke werkwijze onderscheiden wij ons op meerdere vlakken van andere incassobureaus in Amsterdam. Wanneer u een nieuw dossier indient, voeren wij deze binnen 2 uur in. Zodoende kan de toegewezen incassospecialist uw dossier snel in behandeling nemen en wordt er dezelfde dag nog actie ondernomen. Daarnaast houden wij niet onnodig lang uw geld vast. Hebben wij een betaling ontvangen van uw debiteur? Dan ontvangt u dit de volgende werkdag. Profiteer van de unieke werkwijze van ons incassobureau Amsterdam.

Ook voor buitenlandse debiteuren

Als Amsterdamse ondernemer is de kans groot dat u ook zaken doet met het buitenland. Dit is voor ons geen probleem. Wij hebben 7 verschillende nationaliteiten op kantoor aanwezig om ook buitenlandse dossiers te incasseren. Mocht dit niet voldoende zijn, hebben wij partners over de hele wereld om uw onbetaalde factuur toch betaald te krijgen.

Zit u ook gevestigd in de omgeving van Amsterdam en wilt u kennis maken met onze werkwijze? Neem dan nu contact met ons op en wij komen geheel vrijblijvend met u in gesprek om te kijken naar de beste oplossing voor uw situatie!

Waar zijn wij nog meer te vinden?

Debtt bevindt zich door heel Nederland heen. Wij hebben in elke provincie een paar regio’s waarin wij actief zijn. Dit kan je vinden bij de pagina ‘onze locaties’. Incasso Amsterdam is natuurlijk een stad waarin er veel verschillende nationaliteiten mengen. Ook wordt er in Amsterdam meer gehandeld met internationale bedrijven dan in andere regio’s. Debtt past zich hier graag aan aan. Onze unieke werkwijze laat zien dat wij niet bang zijn om innovatief te zijn. Wij zoeken graag naar nieuwe ideeën die ons helpt om de debiteurenstand van de klant lager te maken.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)