Incassobureau

Friesland.

Start met incasseren.
Neem contact op

Incassobureau Friesland

Bent u opzoek naar een incassobureau in Friesland?

U heeft openstaande vorderingen lopen en bent op zoek naar een incassobureau in de provincie Friesland? Neem dan nu contact op met Debtt! Wij zijn actief in heel Nederland, dus ook in de provincie Friesland.

Debtt maakt gebruik van een compleet nieuwe methodiek, Incasso 2.0. Deze werkwijze gebruikt veel nieuwe technologieën voor het contacteren van debiteuren. Aan de hand van bijvoorbeeld Whatsapp kunnen wij snel contact leggen en kan de debiteur via een IDEAL-link makkelijk zijn factuur betalen. Waar veel incassobureaus nog acceptgiro’s sturen hebben wij de betaling al binnen. Wanneer wij uw geld hebben geïncasseerd duurt het maximaal één dag voordat het op uw rekening staat.

Wij helpen u graag verder

Neem contact op

Onze eigen tools

Wij hebben onze eigen tools ontwikkeld om het incassotraject soepel te laten verlopen. Zo krijgen wij meldingen wanneer de debiteuren online zijn op Whatsapp. Dit geeft ons de mogelijkheid om direct contact te verkrijgen. Zo zitten wij er goed bovenop en incasseren wij uw geld sneller dan andere incassobureaus.

wanbetalers
De extra diensten die ons incassobureau levert..

in Friesland

Debtt kan voor u het gehele Incassotraject uit handen nemen, en zelfs meer dan dat! Debtt biedt ook debiteurenbeheer aan. Door uw factuurdata nauwlettend in de gaten te houden en op tijd aanmaning te versturen zal uw cashflow verbeteren en is de overgang naar het incassotraject, bij een uitblijvende betaling, makkelijk en snel te realiseren.

De efficiënte communicatie

Wij nemen het gehele incassotraject uit handen voor u.

Uw vordering word zo snel mogelijk bij ons in behandeling genomen, op kantoordagen vaak al binnen 2 uur! Vanaf dit moment word het gehele incassotraject door ons uit handen genomen en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de openstaande factuur. Voor u is het mogelijk om op elk moment van de dag uw aangeleverde dossiers in te zien om de voortgang te bekijken.

De juridische afdeling van ons incassobureau in Friesland.

Het kan voorkomen dat een dossier niet op te lossen valt in het minnelijke traject. Wanneer dit het geval is zal één van onze juridische medewerkers u van juridisch advies voorzien wat betreft de voortgang van het dossier. Deze jurist zal de zaak grondig analyseren en u op de hoogte stellen van de verschillende vervolgstappen. Dit traject kan complex worden en daarom is er de mogelijkheid om het compleet uit handen te geven aan onze juristen Deze zullen voor u procederen indien nodig. Wanneer u nog juridische vraagstukken heeft kunt u altijd terecht bij onze juridische afdeling.

De Gerechtelijke fase

Ook kan het zijn dat er een juridische procedure in gang wordt gezet. In dat geval zal er een dagvaarding worden opgesteld welke aan de debiteur zal worden verzonden. De debiteur zal dan worden verzocht te verschijnen in de rechtbank in Friesland om het geschil juridisch te beslechten. Ook het gerechtelijke traject zal volledig door ons uit handen worden genomen van u.