Incassobureau

Gelderland.

Start met incasseren.
Neem contact op

Incassobureau Gelderland

Bent u het zat om achter wanbetalers aan te gaan?

Dan bent u op het goede adres. Bij ons incassobureau in Gelderland gaan wij voor 100% resultaat. Wij zijn actief in heel Nederland, dus ook in de provincie Gelderland. Neem contact op met ons incassobureau Nijmegen of incassobureau Achterhoek .

Wij helpen u graag verder

Neem contact op

Onze innovatieve werkwijze

Unieke aanpak in Nederland!

Het incassobureau Gelderland is gespecialiseerd in het incasseren van geld maar verleent ook juridisch advies en kan het gehele debiteurenbeheer overnemen indien dat nodig is. Door onze unieke werkwijze zijn wij sneller in contact met de debiteur dan andere incassobureaus. Dit geeft ons een groot voordeel. Hierdoor kunnen wij effectief optreden en zo het geld waar u recht op heeft innen. Waar andere incassobureaus nog met acceptgiro’s werken en veel brieven sturen, hebben wij de betaling al via een IDEAL-link binnen. Want zegt u nou zelf, kijkt u vaker in de brievenbus of op uw mobiel?

wanbetalers

De diensten van Debtt in Gelderland

Makkelijk en snel.

Debtt kan voor u het gehele Incassotraject uit handen nemen, en zelfs meer dan dat! Debtt biedt ook debiteurenbeheer aan. Door uw factuurdata nauwlettend in de gaten te houden en op tijd aanmaning te versturen zal uw cashflow verbeteren en is de overgang naar het incassotraject, bij een uitblijvende betaling, makkelijk en snel te realiseren.

De snelheid van ons incasso Gelderland

Wij nemen het gehele incassotraject uit handen voor u.

Bij ons incassobureau in Gelderland handelen we heel snel. Wij zien nauw contact en snel handelen als een essentieel onderdeel om een dossier te kunnen sluiten. Wanneer wij uw dossier binnen krijgen wordt het binnen twee uur ingevoerd en zal vanaf dat moment het gehele incassotraject door ons uit handen genomen worden. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de openstaande factuur. Omdat wij transparantie belangrijk vinden kunt u op elk moment van de dag online inzage doen in uw dossier. Zo bent u altijd op de hoogte van de progressie.

De juridische afdeling van ons incassobureau in Gelderland.

Soms komt het voor dat een dossier niet op te lossen valt in het minnelijke traject. In dat geval komt onze juridische medewerkers in beeld om u juridisch advies te geven in het dossier. Deze zal de zaak grondig bekijken en u inlichten over de verschillende mogelijke vervolgstappen. Ook voor al uw andere juridische vraagstukken staat zij voor u klaar.

De Gerechtelijke fase

Ook kan het zijn dat er een juridische procedure in gang wordt gezet. In dat geval zal er een dagvaarding worden opgesteld welke aan de debiteur zal worden verzonden. De debiteur zal dan worden verzocht te verschijnen in de rechtbank in Gelderland om het geschil juridisch te beslechten. Ook het gerechtelijke traject zal volledig door ons uit handen worden genomen van u.