fbpx
Incassobureau Groningen
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Incassobureau

Groningen.

Start met incasseren.
Neem contact op

Incasso Groningen

Ons incassobureau Groningen, uw voordeel!

U heeft openstaande vorderingen lopen en bent op zoek naar een incassobureau in de provincie Groningen? Neem dan nu contact op met Debtt! Wij zijn actief in heel Nederland, dus ook in de provincie Groningen. Niet alleen in de gehele provincie, maar ook in de stad Groningen zelf. Neem contact op met ons incassobureau Groningen!

Wij helpen u graag verder

Neem contact op

Het unieke incassobureau uit Groningen

Opzoek naar het incassobureau uit Groningen wat uw geld gaat innen?

Bent u opzoek naar hét incassobureau uit Groningen wat uw geld gaat innen? Bent u zelf al genoeg tijd kwijt aan uw wanbetalers? Geef uw vordering uit handen aan het meest effectieve incassobureau uit Groningen, Debtt. Debtt incasseert doormiddel van hun unieke werkwijze, Incasso 2.0. Veel incassobureaus hebben moeite met het bereiken van wanbetalers. U heeft zelf vast ook gebeld en tevergeefs namen ze niet op. Door onze innovatieve werkwijze hebben wij het geld al binnen voordat andere incassobureaus überhaupt al contact hebben.

Wanneer uw dossier wordt ingevoerd gaat er direct een brief, e-mail en een whatsapp uit. Wij krijgen een melding wanneer de debiteur het bericht leest. Hierdoor kunnen wij direct de debiteur bellen en tot een oplossing komen. Ook gelden de blauwe vinkjes van whatsapp als leesbevestiging. Door constant te ontwikkelen vinden wij nieuwe manieren om het geld te incasseren. In dit proces vinden wij het belangrijk dat we de tevredenheid van uw klant behouden. Daarom gaan wij oplossingsgericht te werk.

wanbetalers

Onze veelzijdigheid

Makkelijk en snel.

Debtt kan voor u het gehele Incassotraject uit handen nemen, en zelfs meer dan dat! Debtt biedt ook debiteurenbeheer aan. Door uw factuurdata nauwlettend in de gaten te houden en op tijd aanmaning te versturen zal uw cashflow verbeteren en is de overgang naar het incassotraject, bij een uitblijvende betaling, makkelijk en snel te realiseren.

De snelheid van ons incassobureau uit Groningen

Wij nemen het gehele incassotraject uit handen voor u.

Uw vordering word zo snel mogelijk bij ons in behandeling genomen, op kantoordagen vaak al binnen 2 uur! Vanaf dit moment word het gehele incassotraject door ons uit handen genomen en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de openstaande factuur. Voor u is het mogelijk om op elk moment van de dag uw aangeleverde dossiers in te zien om de voortgang te bekijken.

De juridische kant.

Soms komt het voor dat een dossier niet op te lossen valt in het minnelijke traject. In dat geval komt één van onze juridische medewerkers in beeld om u juridisch advies te geven in het dossier. Deze zal de zaak grondig bekijken en u inlichten over de verschillende mogelijke vervolgstappen. Ook voor al uw andere juridische vraagstukken staat zij voor u klaar.

Wij procederen ook voor u

Ook kan het zijn dat er een juridische procedure in gang wordt gezet. In dat geval zal er een dagvaarding worden opgesteld welke aan de debiteur zal worden verzonden. De debiteur zal dan worden verzocht te verschijnen in de rechtbank in Groningen om het geschil juridisch te beslechten. Ook het gerechtelijke traject zal volledig door ons uit handen worden genomen van u.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)