Incassobureau

Groningen.

Start met incasseren.
Neem contact op

Incasso Groningen

Ons incassobureau Groningen, uw voordeel!

U heeft openstaande vorderingen lopen en bent op zoek naar een incassobureau in de provincie Groningen? Neem dan nu contact op met Debtt! Wij zijn actief in heel Nederland, dus ook in de provincie Groningen. Niet alleen in de gehele provincie, maar ook in de stad Groningen zelf. Neem contact op met ons incassobureau Groningen!

Wij helpen u graag verder

Neem contact op

Het unieke incassobureau uit Groningen

Opzoek naar het incassobureau uit Groningen wat uw geld gaat innen?

Bent u opzoek naar hét incassobureau uit Groningen wat uw geld gaat innen? Bent u zelf al genoeg tijd kwijt aan uw wanbetalers? Geef uw vordering uit handen aan het meest effectieve incassobureau uit Groningen, Debtt. Debtt incasseert doormiddel van hun unieke werkwijze, Incasso 2.0. Veel incassobureaus hebben moeite met het bereiken van wanbetalers. U heeft zelf vast ook gebeld en tevergeefs namen ze niet op. Door onze innovatieve werkwijze hebben wij het geld al binnen voordat andere incassobureaus überhaupt al contact hebben.

Wanneer uw dossier wordt ingevoerd gaat er direct een brief, e-mail en een whatsapp uit. Wij krijgen een melding wanneer de debiteur het bericht leest. Hierdoor kunnen wij direct de debiteur bellen en tot een oplossing komen. Ook gelden de blauwe vinkjes van whatsapp als leesbevestiging. Door constant te ontwikkelen vinden wij nieuwe manieren om het geld te incasseren. In dit proces vinden wij het belangrijk dat we de tevredenheid van uw klant behouden. Daarom gaan wij oplossingsgericht te werk.

wanbetalers

Onze veelzijdigheid

Makkelijk en snel.

Debtt kan voor u het gehele Incassotraject uit handen nemen, en zelfs meer dan dat! Debtt biedt ook debiteurenbeheer aan. Door uw factuurdata nauwlettend in de gaten te houden en op tijd aanmaning te versturen zal uw cashflow verbeteren en is de overgang naar het incassotraject, bij een uitblijvende betaling, makkelijk en snel te realiseren.

De snelheid van ons incassobureau uit Groningen

Wij nemen het gehele incassotraject uit handen voor u.

Uw vordering word zo snel mogelijk bij ons in behandeling genomen, op kantoordagen vaak al binnen 2 uur! Vanaf dit moment word het gehele incassotraject door ons uit handen genomen en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de openstaande factuur. Voor u is het mogelijk om op elk moment van de dag uw aangeleverde dossiers in te zien om de voortgang te bekijken.

De juridische kant.

Soms komt het voor dat een dossier niet op te lossen valt in het minnelijke traject. In dat geval komt één van onze juridische medewerkers in beeld om u juridisch advies te geven in het dossier. Deze zal de zaak grondig bekijken en u inlichten over de verschillende mogelijke vervolgstappen. Ook voor al uw andere juridische vraagstukken staat zij voor u klaar.

Wij procederen ook voor u

Ook kan het zijn dat er een juridische procedure in gang wordt gezet. In dat geval zal er een dagvaarding worden opgesteld welke aan de debiteur zal worden verzonden. De debiteur zal dan worden verzocht te verschijnen in de rechtbank in Groningen om het geschil juridisch te beslechten. Ook het gerechtelijke traject zal volledig door ons uit handen worden genomen van u.