Incassobureau
inschakelen

De unieke werkwijze van Debtt.

Incasso opdrachten starten?

Heeft u regelmatig openstaande facturen en heeft u hulp nodig bij het incasseren?

Incassobureau
inschakelen

De unieke werkwijze van Debtt.
Meer informatie?
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Waarom incassobureau Debtt inschakelen?

Voor een succesvol incassotraject.

Een incassobureau inschakelen kan op verschillende manier. Echter heeft ieder incassobureau zijn eigen manier van werken. Debtt heeft een uitzonderlijk moderne manier van werken. Bij Debtt levert u uw vordering aan via ons online portal. Wanneer u deze indient zorgen wij dat de eerste activiteiten binnen 2 uur al zijn ondernomen.
Daarnaast kunt u 24/7 inzien welke activiteiten zijn ondernomen, daar dit allemaal geregistreerd wordt. Incasso 2.0 biedt u meer informatie over de vernieuwde werkwijze.
incasso b2b
incassobureau inschakelen
Incassobureau inschakelen die gebruik maakt van..
Social media
De eerste stap die traditionele incassobureaus vaak zetten is het versturen van een brief of een mail. Vervolgens worden er geen of op een trage manier verdere acties ondernomen, zoals het contacteren via telefoon. Echter zien wij dat deze manier van werken niet efficiënt is en vaak niet oplevert wat we uiteindelijk willen. Debtt Group heeft gezien dat er tal van andere mogelijkheden zijn om een debiteur te kunnen bereiken. De vernieuwde werkwijze van Debtt genaamd incasso 2.0 is daar een van. Door de inzet van incasso 2.0 laten wij zien dat een incassobureau ook mee kan gaan met de tijd en niet op de traditionele manier moet blijven werken

Wat is een incassobureau

Waarop letten bij het inschakelen van een incassobureau.

Een incassobureau is een onderneming die onbetaalde vorderingen incasseert. Een incassobureau inschakelen gebeurt vaak in opdracht van een schuldeiser, die het zelf niet voor elkaar krijgt om een factuur betaald te krijgen. Debtt is echter een uniek incassobureau die op geheel eigen wijze te werk gaat. Het unieke incassobureau concept wordt ook wel incasso 2.0 genoemd. Met deze vernieuwde werkwijze wordt er verandering gebracht in een verouderde branche. Dit is dé nieuwe manier van werken om gelden zo snel mogelijk te incasseren.

Het incassobureau Debtt is opgezet door ondernemers voor ondernemers. Als (startende) ondernemer komt er veel op je pad en zoals bij iedere ondernemer het geval is; ook facturen blijven onbetaald. Je wilt dan geen incassobureau inschakelen die traag is in het afhandelen van dossiers. In onze ogen dient een incassobureau snel te handelen, je hebt immers recht op het geld.

wanbetalers
Hier zijn we enorm trots op.
Onze unieke werkwijze resulteert in het hoogste slagingspercentage van Nederland.
Uw dossier(s) binnen 2 uur ingevoerd
Vandaag geïncasseerd, morgen op uw rekening
24/7 online inzage
Unieke werkwijze
Dezelfde dag nog actie!

Wat kost het inschakelen van een incassobureau?

En hoe werkt het?

Incasso betekent het incasseren van langdurig openstaande facturen of vorderingen. Indien het een organisatie zelf niet lukt om de debiteur te laten betalen kan deze een incassobureau inschakelen. Het vorderen van de betaling wordt dan uit handen gegeven aan een incassobureau. Op dat moment worden er ook incassokosten berekend. Gebruik onze incasso calculator om de kosten te berekenen. 

incassobureau inschakelen

Wanneer kan je een incassobureau inschakelen

Het inschakelen van een incassobureau & de kosten.

Een incassobureau inschakelen gebeurt vaak nadat iemand of een bedrijf zijn factuur niet voldoet binnen de gestelde betalingstermijn. Ieder bedrijf heeft zijn eigen manier van werken, afhankelijk van hoe het debiteurenbeheer van een bedrijf is ingericht, worden vervolgmaatregelen ingecalculeerd. De inschakeling van een incassobureau wordt vaak gedaan nadat het eigen debiteurenbeheer is verlopen.  
Een incassobureau inschakelen kan 14 dagen nadat de debiteur een eerste aanmaning heeft ontvangen. Immers kunnen vanaf dan de Incassokosten bij de debiteur in rekening worden gebracht. Indien de debiteur geen aanmaning heeft ontvangen zal er vanuit het incassobureau een aanmaning worden verstuurd voordat deze ter incasso zal worden gesteld.

Incassoprocedure starten?

Zo werkt een incassoprocedure via Debtt.

De procedure van een incasso kan onderverdeeld worden in drie fases: Minnelijke fase, juridische fase en executie. Debtt Group maakt het mogelijk om uw organisatie te ondersteunen binnen alle drie fases.

Minnelijke fase

Debtt-diensten-incasso-2-0-minnelijke-fase-icon

In de minnelijke fase van de incassoprocedure, zet Debtt alle middelen in om de betaling te incasseren. Onze unieke Incasso 2.0 werkwijze zal worden ingezet en wij gaan tot het uiterste om uw gelden te incasseren

Juridische fase

Debtt-diensten-incasso-2-0-juridische-fase-icon1

Wanneer de debiteur geen oplossing wenst aan te gaan, is er een mogelijkheid om een juridische procedure op te laten starten. Alvorens deze aanbieding wordt gedaan, volgt er een onderbouwd juridisch advies over het dossier. Een jurist van Debtt staat u bij in deze fase, ook in de rechtbank.

Executie fase

Debtt-diensten-incasso-2-0-juridische-fase-icon

Executie staat voor de uitvoer van het vonnis. Wanneer er een vonnis is toegewezen, kunnen er executie maatregelen worden genomen. Er zijn dan verschillende beslagleggingen mogelijk om uw gelden te innen..

 
Wat onze klanten zeggen.

Uw vordering direct online indienen

  • Upload hier de overeenkomst, facturen, herinneringen en alle andere overige documentatie.
    Sleep bestanden hierheen of

    Hulp nodig met incasseren?

    Wij staan voor u klaar.