Incassobureau

Limburg.

Start met incasseren.
Neem contact op

Incassobureau Limburg

Bent u klaar met onbetaalde facturen?

Debtt is hét incassobureau in Limburg die dit kan oplossen. Doormiddel van een unieke werkwijze realiseren wij het hoogste slagingspercentage van Nederland.

Wij helpen u graag verder

Neem contact op

Incasso 2.0

Het incassobureau Limburg is gespecialiseerd in het incasseren van geld maar verleent ook juridisch advies en kan het gehele debiteurenbeheer overnemen indien dat nodig is. Door onze unieke werkwijze zijn wij sneller in contact met de debiteur dan andere incassobureaus. Dit geeft ons een groot voordeel. Hierdoor kunnen wij effectief optreden en zo het geld waar u recht op heeft innen. Waar andere incassobureaus nog met acceptgiro’s werken en veel brieven sturen, hebben wij de betaling al via een IDEAL-link binnen. Want zegt u nou zelf, kijkt u vaker in de brievenbus of op uw mobiel?

wanbetalers
Wat ons incassobureau te bieden heeft..

in Limburg

Debtt kan voor u het gehele Incassotraject uit handen nemen, en zelfs meer dan dat! Debtt biedt ook debiteurenbeheer aan. Door uw factuurdata nauwlettend in de gaten te houden en op tijd aanmaning te versturen zal uw cashflow verbeteren en is de overgang naar het incassotraject, bij een uitblijvende betaling, makkelijk en snel te realiseren.

Blijft up-to-date.

Debtt uit Limburg!

Uw vordering word zo snel mogelijk bij ons in behandeling genomen, op kantoordagen vaak al binnen 2 uur! Vanaf dit moment word het gehele incassotraject door ons uit handen genomen en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de openstaande factuur. Voor u is het mogelijk om op elk moment van de dag uw aangeleverde dossiers in te zien om de voortgang te bekijken.

De juridische afdeling van ons incassobureau in Limburg.

Het kan voorkomen dat een dossier niet op te lossen valt in het minnelijke traject. Wanneer dit het geval is zal één van onze juridische medewerkers u van juridisch advies voorzien wat betreft de voortgang van het dossier. Deze jurist zal de zaak grondig analyseren en u op de hoogte stellen van de verschillende vervolgstappen. Dit traject kan complex worden en daarom is er de mogelijkheid om het compleet uit handen te geven aan onze juristen Deze zullen voor u procederen indien nodig. Wanneer u nog juridische vraagstukken heeft kunt u altijd terecht bij onze juridische afdeling.

De gerechtelijke fase

Ook kan het zijn dat er een juridische procedure in gang wordt gezet. In dat geval zal er een dagvaarding worden opgesteld welke aan de debiteur zal worden verzonden. De debiteur zal dan worden verzocht te verschijnen in de rechtbank in Limburg om het geschil juridisch te beslechten. Ook het gerechtelijke traject zal volledig door ons uit handen worden genomen van u.