Incassobureau

Noord-Brabant.

Start met incasseren.
Neem contact op

Incassobureau Noord-Brabant

Bent u opzoek naar het beste incassobureau uit Noord-Brabant?

U heeft openstaande vorderingen lopen en bent op zoek naar een incassobureau in de provincie Noord-Brabant? Neem dan nu contact op met Debtt! Wij zijn actief in heel Nederland, dus ook in de provincie Noord-Brabant. Neem contact op met ons incassobureau Tilburg, ons incassobureau Breda of ons incassobureau Eindhoven.

Wij helpen u graag verder

Neem contact op

De innovatieve werkwijze

Debtt uit Noord-Brabant.

Debtt staat bekend om haar unieke aanpak in Nederland. Waar andere Incassobureaus in Noord-Brabant nog werken met acceptgiro’s hebben wij de betaling al ontvangen via een IDEAL link. Wanneer een niet-betalende klant met zijn mobiel online komt, krijgen wij een melding. Wij bellen de klant op en sturen de onbetaalde factuur in PDF toe. Zodra dit is gelezen en wij hebben hier ook bevestiging van hebben, sturen wij direct de IDEAL link toe en bellen wij ze op. Onze methode hebben wij zelf ontwikkeld, omdat we geloven dat we veel dichterbij de klant komen via zijn mobiel. Hiermee zijn wij sneller en efficiënter dan elk ander incassobureau in Noord-Brabant.

Met deze werkwijze kunnen wij het verschil maken. Door de druk op de ketel te zetten zijn we sneller dan elk ander incassobureau. Daarnaast beschikken wij ook over verschillende talen en kunnen wij daarom internationale debiteuren ook bereiken. Hierdoor kunt u vertrouwt bij een Nederlands incassobureau terecht en pakt u het voordeel van onze unieke werkwijze, een win-win.

wanbetalers

Het servicepakket van ons incassobureau uit Noord-Brabant

Makkelijk en snel.

Debtt kan voor u het gehele Incassotraject uit handen nemen, en zelfs meer dan dat! Debtt biedt ook debiteurenbeheer aan. Door uw factuurdata nauwlettend in de gaten te houden en op tijd aanmaning te versturen zal uw cashflow verbeteren en is de overgang naar het incassotraject, bij een uitblijvende betaling, makkelijk en snel te realiseren.

De efficiëntie van..

Debtt uit Noord-Brabant.

Bij ons incassobureau in Overijssel handelen we heel snel. Wij zien nauw contact en snel handelen als een essentieel onderdeel om een dossier te kunnen sluiten. Wanneer wij uw dossier binnen krijgen wordt het binnen twee uur ingevoerd en zal vanaf dat moment het gehele incassotraject door ons uit handen genomen worden. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de openstaande factuur. Omdat wij transparantie belangrijk vinden kunt u op elk moment van de dag online inzage doen in uw dossier. Zo bent u altijd op de hoogte van de progressie.

Wat gebeurt er wanneer het niet op te lossen valt in het minnelijke traject?

Soms komt het voor dat een dossier niet op te lossen valt in het minnelijke traject. In dat geval komt één van onze juridische medewerkers in beeld om u juridisch advies te geven in het dossier. Deze zal de zaak grondig bekijken en u inlichten over de verschillende mogelijke vervolgstappen. Ook voor al uw andere juridische vraagstukken staat zij voor u klaar.

De juridische procedure

Ook kan het zijn dat er een juridische procedure in gang wordt gezet. In dat geval zal er een dagvaarding worden opgesteld welke aan de debiteur zal worden verzonden. De debiteur zal dan worden verzocht te verschijnen in de rechtbank in Noord-Brabant om het geschil juridisch te beslechten. Ook het gerechtelijke traject zal volledig door ons uit handen worden genomen van u.