Incassobureau

Noord-Holland.

Start met incasseren.
Neem contact op

Incasso Noord-Holland

Zoekt u het beste incassobureau in Noord-Holland?

U heeft openstaande vorderingen lopen en bent op zoek naar een incassobureau in de provincie Noord-Holland? Neem dan nu contact op met Debtt! Wij zijn actief in heel Nederland, dus ook in de provincie Noord-Holland. Neem contact op met ons incassobureau Amsterdam!

Debtt pakt het anders aan dan andere incassobureaus. Waar andere Incassobureaus in Noord-Holland nog werken met acceptgiro’s hebben wij de betaling al ontvangen via een IDEAL link. Wanneer een niet-betalende klant met zijn mobiel online komt, krijgen wij een melding. Wij bellen de klant op en sturen de onbetaalde factuur in PDF toe. Zodra dit is gelezen en wij hebben hier ook bevestiging van hebben, sturen wij direct de IDEAL link toe en bellen wij ze op.

De unieke werkwijze

en een succesvol incassotraject.

Zo incasseren wij als uw incasso Noord-Holland. Onze methode hebben wij zelf ontwikkeld, omdat we geloven dat we veel dichterbij de klant komen via zijn mobiel. Hiermee zijn wij sneller en efficiënter dan elk ander incassobureau in Noord-Holland. Dit is terug te zien in onze resultaten. Ondanks onze unieke werkwijzebehouden we de tevredenheid van uw klanten. Het is ons doel om tot een oplossing te komen die niet ten koste gaat van uw relatie met uw klant.

wanbetalers
Wat Debtt u biedt in..

Noord-Holland.

Debtt kan voor u het gehele Incassotraject uit handen nemen, en zelfs meer dan dat! Debtt biedt ook debiteurenbeheer aan. Door uw factuurdata nauwlettend in de gaten te houden en op tijd aanmaning te versturen zal uw cashflow verbeteren en is de overgang naar het incassotraject, bij een uitblijvende betaling, makkelijk en snel te realiseren.

De snelheid van Debtt.

Wij nemen het gehele incassotraject uit handen voor u.

Uw vordering wordt zo snel mogelijk bij ons in behandeling genomen, op kantoordagen vaak al binnen 2 uur! Vanaf dit moment word het gehele incassotraject door ons uit handen genomen en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de openstaande factuur. Voor u is het mogelijk om op elk moment van de dag uw aangeleverde dossiers in te zien om de voortgang te bekijken.

Incassobureau Noord-Holland: Juridische afdeling

Soms komt het voor dat een dossier niet op te lossen valt in het minnelijke traject. In dat geval komt één van onze juridische medewerkers in beeld om u juridisch advies te geven in het dossier. Deze zal de zaak grondig bekijken en u inlichten over de verschillende mogelijke vervolgstappen. Ook voor al uw andere juridische vraagstukken staat zij voor u klaar.

Wij procederen ook voor u

Ook kan het zijn dat er een juridische procedure in gang wordt gezet. In dat geval zal er een dagvaarding worden opgesteld welke aan de debiteur zal worden verzonden. De debiteur zal dan worden verzocht te verschijnen in de rechtbank in Noord-Holland om het geschil juridisch te beslechten. Ook het gerechtelijke traject zal volledig door ons uit handen worden genomen van u.