Incassobureau

Overijssel.

Start met incasseren.
Neem contact op

Klaar met onbetaalde facturen?

Ons incassobureau uit Overijssel is wél effectief.

U heeft openstaande vorderingen lopen en bent op zoek naar een incassobureau in de provincie Overijssel? Neem dan nu contact op met Debtt! Wij zijn actief in heel Nederland, dus ook in de provincie Overijssel. Bekijk ook ons incassobureau Salland!

Wij helpen u graag verder

Neem contact op

Onze zelfontwikkelde werkwijze

Unieke aanpak in Nederland!

Debtt staat bekend om haar unieke aanpak in Nederland. Waar andere Incassobureaus in Overijssel nog werken met acceptgiro’s hebben wij de betaling al ontvangen via een IDEAL link. Wanneer een niet-betalende klant met zijn mobiel online komt, krijgen wij een melding. Wij bellen de klant op en sturen de onbetaalde factuur in PDF toe. Zodra dit is gelezen en wij hebben hier ook bevestiging van hebben, sturen wij direct de IDEAL link toe en bellen wij ze op.

Zo incasseren wij als uw incasso Overijssel. Onze methode hebben wij zelf ontwikkeld, omdat we geloven dat we veel dichterbij de klant komen via zijn mobiel. Hiermee zijn wij sneller en efficiënter dan elk ander incassobureau in Overijssel. Dit is terug te zien in onze resultaten. Ondanks onze unieke werkwijze behouden we de tevredenheid van uw klanten. Het is ons doel om tot een oplossing te komen die niet ten koste gaat van uw relatie met uw klant.

wanbetalers
De efficiëntie van ..

Debtt uit Overijssel

Bij ons incassobureau in Overijssel handelen we heel snel. Wij zien nauw contact en snel handelen als een essentieel onderdeel om een dossier te kunnen sluiten. Wanneer wij uw dossier binnen krijgen wordt het binnen twee uur ingevoerd en zal vanaf dat moment het gehele incassotraject door ons uit handen genomen worden. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de openstaande factuur. Omdat wij transparantie belangrijk vinden kunt u op elk moment van de dag online inzage doen in uw dossier. Zo bent u altijd op de hoogte van de progressie.

Diensten incassobureau Overijssel.

De verschillende diensten die ons incassobureau uit Overijssel u kan bieden!

Debtt kan voor u het gehele Incassotraject uit handen nemen, en zelfs meer dan dat! Debtt biedt ook debiteurenbeheer aan. Door uw factuurdata nauwlettend in de gaten te houden en op tijd aanmaning te versturen zal uw cashflow verbeteren en is de overgang naar het incassotraject, bij e

Ook kunnen wij uw algemene voorwaarden in orde maken. In uw algemene voorwaarden kunt u belangrijke punten vermelden als aansprakelijkheid, betalingstermijnen en garanties. Veel (beginnende) ondernemers weten niet zo goed hoe ze dit aan moeten pakken of staan er helemaal niet eens bij stil dat dit ontbreekt binnen de onderneming. De juristen van Debtt hebben jarenlange ervaring in verschillende branches. B2B of B2C maakt hierom ook niet uit. De juristen van Debtt zijn op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving en houden dit nauwlettend in de gaten. Door ons te verdiepen in uw branche weten wij welke voorwaarden er van groot belang zijn voor u en uw onderneming om verantwoord zaken te kunnen doen.

Ons incassobureau verleent ook juridische diensten.

Het kan voorkomen dat een dossier niet op te lossen valt in het minnelijke traject. Wanneer dit het geval is zal één van onze juridische medewerkers u van juridisch advies voorzien wat betreft de voortgang van het dossier. Deze jurist zal de zaak grondig analyseren en u op de hoogte stellen van de verschillende vervolgstappen. Dit traject kan complex worden en daarom is er de mogelijkheid om het compleet uit handen te geven aan onze juristen Deze zullen voor u procederen indien nodig. Wanneer u nog juridische vraagstukken heeft kunt u altijd terecht bij onze juridische afdeling.

De gerechtelijke procedure

Ook kan het zijn dat er een juridische procedure in gang wordt gezet. In dat geval zal er een dagvaarding worden opgesteld welke aan de debiteur zal worden verzonden. De debiteur zal dan worden verzocht te verschijnen in de rechtbank in Zuid-Holland om het geschil juridisch te beslechten. Ook het gerechtelijke traject zal volledig door ons uit handen worden genomen van u.