Incassobureau

Zeeland.

Start met incasseren.
Neem contact op

Incassobureau Zeeland

Bent u opzoek naar een incassobureau in Zeeland?

U heeft openstaande vorderingen lopen en bent op zoek naar een incassobureau in de provincie Zeeland? Neem dan nu contact op met Debtt! Wij zijn actief in heel Nederland, dus ook in de provincie Zeeland.

Wij helpen u graag verder

Neem contact op

Incasso 2.0

Het incassobureau Zeeland is gespecialiseerd in het incasseren van geld maar verleent ook juridisch advies en kan het gehele debiteurenbeheer overnemen indien dat nodig is. Door onze unieke werkwijze zijn wij sneller in contact met de debiteur dan andere incassobureaus. Dit geeft ons een groot voordeel. Hierdoor kunnen wij effectief optreden en zo het geld waar u recht op heeft innen. Waar andere incassobureaus nog met acceptgiro’s werken en veel brieven sturen, hebben wij de betaling al via een IDEAL-link binnen. Want zegt u nou zelf, kijkt u vaker in de brievenbus of op uw mobiel?

wanbetalers

Ons gehele pakket

Makkelijk en snel.

Bij ons incassobureau in Overijssel handelen we heel snel. Wij zien nauw contact en snel handelen als een essentieel onderdeel om een dossier te kunnen sluiten. Wanneer wij uw dossier binnen krijgen wordt het binnen twee uur ingevoerd en zal vanaf dat moment het gehele incassotraject door ons uit handen genomen worden. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de openstaande factuur. Omdat wij transparantie belangrijk vinden kunt u op elk moment van de dag online inzage doen in uw dossier. Zo bent u altijd op de hoogte van de progressie.

De efficiëntie van..

Debtt uit Zeeland!

Bij ons incassobureau in Zeeland handelen we heel snel. Wij zien nauw contact en snel handelen als een essentieel onderdeel om een dossier te kunnen sluiten. Wanneer wij uw dossier binnen krijgen wordt het binnen twee uur ingevoerd en zal vanaf dat moment het gehele incassotraject door ons uit handen genomen worden. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de openstaande factuur. Omdat wij transparantie belangrijk vinden kunt u op elk moment van de dag online inzage doen in uw dossier. Zo bent u altijd op de hoogte van de progressie.

De juridische afdeling van ons incassobureau in Zeeland.

Het kan voorkomen dat een dossier niet op te lossen valt in het minnelijke traject. Wanneer dit het geval is zal één van onze juridische medewerkers u van juridisch advies voorzien wat betreft de voortgang van het dossier. Deze jurist zal de zaak grondig analyseren en u op de hoogte stellen van de verschillende vervolgstappen. Dit traject kan complex worden en daarom is er de mogelijkheid om het compleet uit handen te geven aan onze juristen. Deze zullen voor u procederen indien nodig. Wanneer u nog juridische vraagstukken heeft kunt u altijd terecht bij onze juridische afdeling.

De gerechtelijke fase

Ook kan het zijn dat er een juridische procedure in gang wordt gezet. In dat geval zal er een dagvaarding worden opgesteld welke aan de debiteur zal worden verzonden. De debiteur zal dan worden verzocht te verschijnen in de rechtbank in Zeeland om het geschil juridisch te beslechten. Ook het gerechtelijke traject zal volledig door ons uit handen worden genomen van u.