Incassobureau

Zuid-Holland.

Start met incasseren.
Neem contact op

Incassobureau Zuid-Holland

Anders dan andere Incassobureaus!

U heeft openstaande vorderingen lopen en bent op zoek naar een incassobureau in de provincie Zuid-Holland? Neem dan nu contact op met Debtt! Wij zijn actief in heel Nederland, dus ook in de provincie Zuid-Holland. Neem contact op met ons incassobureau Rotterdam of ons incassobureau Den Haag!

Wij helpen u graag verder

Neem contact op

Incasso 2.0

unieke aanpak in Nederland!

Debtt staat bekend om haar unieke aanpak in Nederland. Waar andere Incassobureaus in Zuid-Holland nog werken met acceptgiro’s hebben wij de betaling al ontvangen via een IDEAL link. Wanneer een niet-betalende klant met zijn mobiel online komt, krijgen wij een melding. Wij bellen de klant op en sturen de onbetaalde factuur in PDF toe. Zodra dit is gelezen en wij hebben hier ook bevestiging van hebben, sturen wij direct de IDEAL link toe en bellen wij ze op.

Zo incasseren wij uw incasso Zuid-Holland. Onze methode hebben wij zelf ontwikkeld, omdat we geloven dat we veel dichterbij de klant komen via zijn mobiel. Hiermee zijn wij sneller en efficiënter dan elk ander incassobureau in Zuid-Holland.

wanbetalers

Ons diverse aanbod.

Makkelijk en snel.

Debtt kan voor u het gehele Incassotraject uit handen nemen, en zelfs meer dan dat! Debtt biedt ook debiteurenbeheer aan. Door uw factuurdata nauwlettend in de gaten te houden en op tijd aanmaning te versturen zal uw cashflow verbeteren en is de overgang naar het incassotraject, bij een uitblijvende betaling, makkelijk en snel te realiseren.

Nauw contact en snelheid

Wij nemen het gehele incassotraject uit handen voor u.

Uw vordering word zo snel mogelijk bij ons in behandeling genomen, op kantoordagen vaak al binnen 2 uur! Vanaf dit moment word het gehele incassotraject door ons uit handen genomen en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de openstaande factuur. Voor u is het mogelijk om op elk moment van de dag uw aangeleverde dossiers in te zien om de voortgang te bekijken.

Naast incasso bieden wij ook juridische hulp aan.

Het kan voorkomen dat een dossier niet op te lossen valt in het minnelijke traject. Wanneer dit het geval is zal één van onze juridische medewerkers u van juridisch advies voorzien wat betreft de voortgang van het dossier. Deze jurist zal de zaak grondig analyseren en u op de hoogte stellen van de verschillende vervolgstappen. Dit traject kan complex worden en daarom is er de mogelijkheid om het compleet uit handen te geven aan onze juristen Deze zullen voor u procederen indien nodig. Wanneer u nog juridische vraagstukken heeft kunt u altijd terecht bij onze juridische afdeling.

De gerechtelijke procedure

Ook kan het zijn dat er een juridische procedure in gang wordt gezet. In dat geval zal er een dagvaarding worden opgesteld welke aan de debiteur zal worden verzonden. De debiteur zal dan worden verzocht te verschijnen in de rechtbank in Zuid-Holland om het geschil juridisch te beslechten. Ook het gerechtelijke traject zal volledig door ons uit handen worden genomen van u.