fbpx
Incassomedewerker team MKB

Incassomedewerker
Team MKB.

Uitdagende incassofunctie in de B2B.

Incassomedewerker Team MKB - 32-40 uur

Ter uitbreiding van ons team MKB zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. In deze functie schakel jij continu tussen het contact met zakelijke debiteuren en de opdrachtgevers. Met jouw kennis, overtuigingskracht en communicatieve vaardigheden zorg jij ervoor dat openstaande vorderingen worden opgelost.

Over de functie.

Binnen onze MKB-afdeling stellen wij onze opdrachtgevers centraal. Zo zorg jij er niet alleen voor dat openstaande facturen van onze opdrachtgevers betaald worden, maar ook sta je in direct contact met de ondernemer. Door de ondernemer te leren begrijpen, knowhow en doorzettingsvermogen te combineren creëer je oplossingen met de klant en debiteur. In deze functie ben jij zelfstandig verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille en ben je dus ook het gezicht van het bedrijf voor je eigen opdrachtgevers. Je onderhoudt proactief contact met de opdrachtgevers, adviseert ze over mogelijke vervolgstappen en stemt regelmatig zaken met hen af voor het optimale resultaat. Het persoonlijke contact binnen het MKB Incassoteam vinden wij extra belangrijk. We zoeken dus ook iemand die energie krijgt van klantcontact en beschikt over de gunfactor!

Daarnaast zal jij als MKB-incassomedewerker complexe(re) B2B zaken behandelen. Jij neemt de lead in de gesprekken en zorgt dat er een goede oplossing wordt bereikt met de niet-betalende klant. Uiteraard zorg je hierbij voor een goede opvolging en afwikkeling in de dossiers.

In deze functie krijg jij veel variatie en uitdaging! Je werkt namelijk voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers (nationaal en internationaal): denk bijvoorbeeld aan groothandels, marketingbureaus of verhuurbedrijven. Het ene moment spreek je de directeur, het andere moment treed je in contact met een credit controller. Dat maakt dat je ook veel gaat leren van diverse branches en continu aan het schakelen bent met verschillende contactpersonen!

Wie ben jij?

De praktische zaken..

 • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op mbo niveau 4 of hbo;
 • Je bent 32, 36 of 40 uur per week beschikbaar;
 • We hebben een sterke voorkeur voor kandidaten die minimaal één jaar werkervaring hebben opgedaan in een B2B-omgeving;
 • Je woont in de omgeving van Dronten. Ons kantoor is goed te bereiken vanuit de regio’s Zwolle, Kampen, Harderwijk, Lelystad, Almere, Zeewolde, Harderwijk, Nunspeet.

De eigenschappen en vaardigheden die je nodig hebt:

 • Sterke communicatie vaardigheden: je kunt snel schakelen in jouw gesprekken en bent assertief;
 • Je bent resultaatgericht en hebt een hoge prestatiemotivatie;
 • Je bent klantgericht: je weet snel een persoonlijke band op te bouwen met opdrachtgevers en creëert de gunfactor.
 • Je bent leergierig: in deze branche ga je véél nieuwe (juridische) kennis opdoen. Van jou verwachten we een proactieve houding en nieuwsgierigheid.
Wat bieden wij.
 • Een bruto maandsalaris tussen de €2.238,53 en €2.893,39 (o.b.v. 40 uur);
 • Een (maandelijkse) bonusregeling. Jouw resultaten bepalen hoeveel jij je salaris plust per maand – dit kan oplopen tot meer dan €1.000 per maand!
 • 21 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding (€0,21 per km) tot 30 km enkele reis;
 • Premievrije pensioenregeling (100% gedekt door de werkgever);
 • De mogelijkheid (op termijn) tot een auto van de zaak;
 • Verschillende doorgroeimogelijkheden, waarbij we graag meedenken met jouw ambities. Denk bijvoorbeeld aan functies als teamleider of accountmanager New Business;
 • Je kunt trainingen volgen via GoodHabitz en krijgt de mogelijkheid om cursussen of een opleiding op kosten van de werkgever te volgen;
 • Veel aandacht en ruimte voor fun & teambuilding! Bij het behalen van de doelstelling maken we jaarlijks een trip naar het buitenland (zoals Ibiza, Malaga, Kreta), onze vrijdagmiddagborrel wordt nóóit overgeslagen en we hebben regelmatig leuke bedrijfsfeestjes.
Over het bedrijf.

Debtt Group is een innovatief creditmanagement bureau. De Debtt Group bestaat uit verschillende bedrijven: Debtt (zakelijke incasso), Collect4u (particuliere incasso), Debtt Legal (juridische dienstverlening) en Debtt Management (debiteurenbeheer).

Onze visie op incasso? Wij staan voor een persoonlijke aanpak, snelheid en werken doelgericht. Wij nemen proactief contact op met de debiteur en gebruiken de nieuwste technologieën in onze werkwijze. Zo zorgen wij ervoor dat onbetaalde facturen zo snel mogelijk betaald worden.

Onze bedrijfscultuur? Die wordt door onze collega’s omschreven als energiek, ambitieus en constant in beweging. We werken inmiddels met 41 collega’s vanuit een modern kantoorpand in Dronten – en zijn hard op weg om een top 3 speler te worden in creditmanagement!

De sollicitatieprocedure.

Ben jij enthousiast geworden en zie jij jezelf al werken bij Debtt Group? Laat jouw sollicitatie achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Heb je nog vragen over de inhoud van de functie? Bel dan gerust met Sil van Veen – hij is te bereiken via 06 86 84 88 96.

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Dan kun je terecht bij Barbara Endendijk (HRM) via 06 86 83 35 97.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Soliciteer hieronder.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Soliciteer hieronder.
Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)