Juridisch administratief medewerker incasso.

Een uitdagende functie

Juridisch administratief medewerker incassor - 40 uur
Heb jij net jouw opleiding tot juridisch administratief medewerker afgerond en op zoek naar een uitdagende baan? Of heb jij al enige ervaring opgedaan en ben jij toe aan je tweede stap? Wellicht is de baan juridisch administratief medewerker incasso bij Debtt Group wel iets voor jou!
Over de functie.

In deze baan leer jij alle fijne kneepjes van het vak. Jij gaat incassodossiers behandelen en komt telefonisch in contact met de debiteuren (dit zijn de klanten van onze opdrachtgevers die openstaande facturen hebben). Jij zorgt ervoor dat de onbetaalde facturen alsnog betaald worden. Met jouw overtuigingskracht en juridische kennis weet jij tot een oplossing te komen met de debiteur!

Naast de telefoongesprekken die jij voert, reageer je ook op de mails van onze debiteuren. Soms zijn zij het er niet mee eens en gaan zij ‘in verweer’. Jij zorgt voor een passende reactie en wijst hen op de wet- en regelgeving die van toepassing is. Daarnaast verricht je juridisch onderzoek in het incassodossier: je kijkt bijvoorbeeld of alle stukken aanwezig zijn en of er verhaalsmogelijkheden zijn. Je gaat een inschatting maken of de zaak eventueel door kan naar de juridische fase. Jij adviseert de opdrachtgever over de mogelijkheden m.b.t. de juridische procedure.

Deze baan is de ideale springplank om jouw communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en juridische kennis een boost te geven! Vanuit deze functie heb je mooie doorgroeimogelijkheden binnen de Debtt Group: je kunt bijvoorbeeld doorgroeien naar een functie als juridisch specialist binnen onze tak Debtt Legal.

Wat vragen wij van jou.
  • Jij hebt een afgeronde opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener/Juridisch Medewerker of Legal, Insurance & HR Specialist;
  • Je bent duidelijk en assertief in jouw communicatie;
  • Jij bent sterk op schrift;
  • Je bent leergierig en beschikt over een gemotiveerde werkhouding!
Wat kun je van ons verwachten.

De arbeidsvoorwaarden…

  • Een bruto maandsalaris vanaf €2.000,00 o.b.v. 40 uur;
  • Je hebt maandelijks de mogelijkheid om jouw salaris aan te vullen met mooie bonussen (als je jouw individuele doelstelling behaald);
  • Je krijgt een reiskostenvergoeding (€0,19 per km tot 30 km enkele reis);
  • Je krijgt 8% vakantiegeld en 21 vakantiedagen per jaar (o.b.v. een fulltime dienstverband);
  • Als je 21 jaar of ouder bent, krijg je een pensioenregeling die volledig wordt betaald door de werkgever;
  • Teambuilding vinden wij heel belangrijk! We sluiten elke week af met een borrel op kantoor en hebben de gaafste bedrijfsuitjes, en maken onvergetelijke trips naar o.a. Malaga, Lissabon, Ibiza en Kreta!
Over onze organisatie.

Debtt Group is specialist in Credit Management en incasso. De Debtt Group bestaat uit meerdere bedrijven: Debtt (B2B incasso), Debtt Legal (juridisch advies), Debtt Management (debiteurenbeheer) en Collect4u (B2C incasso). Wij onderscheiden ons door snelheid, innovatie en klantgerichtheid.

Wij zijn een snelgroeiend bedrijf en gevestigd in een prachtig kantoor in Dronten. Met een gemiddelde leeftijd van 26 jaar is de sfeer enorm energiek en gedreven. Wij werken inmiddels met bijna 40 collega’s. Onze ambities zijn groots: een top 3 speler binnen Credit Management worden! Groei jij met ons mee naar de top?!

De sollicitatieprocedure.

Heb je vragen over deze leerwerkplek/functie? Dan kun je bellen met Barbara (HR en Recruitment) via 06 868 335 97.

Ben je meteen overtuigd? Laat dan jouw sollicitatie achter.

Wanneer wij denken dat je een mooie match bent, nodigen we jou uit op een persoonlijk gesprek om jouw kwaliteiten en ambities te achterhalen!

Geïnteresseerd in deze vacature?

Soliciteer hieronder.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Soliciteer hieronder.