Juridisch advies

Een advies op maat.

Juridisch advies van een expert?
Neem contact op

Juridische fase

Niet alle debiteuren wensen een oplossing aan te gaan in de minnelijke fase van het incassotraject. Wanneer dit het geval is, bestaat er een mogelijkheid om de vordering door de rechter te laten beslechten.

Advies van een jurist

Een oplossing op maat.

Zodra de Incasso 2.0 methode is gehanteerd en de debiteur geen oplossing wenst aan te gaan, bestaat de kans dat wij u adviseren om het dossier via de rechter te laten beslechten. Het dossier zal inhoudelijk worden bekeken door een jurist van Debtt. Op basis van de bevindingen die worden gedaan, ontvangt u een voorstel. Elk dossier is anders en dit zorgt dan ook voor een advies op maat. U ontvangt een helder, begrijpelijk en betrouwbaar juridisch advies.

Juridische procedure

en het procederen.

Een juridische procedure kan een lang en ingewikkeld traject zijn. Het begint bij het uitbrengen van de dagvaarding. Afhankelijk van of de debiteur een conclusie van antwoord indient, wordt het vervolg bepaald.

Een jurist van Debtt staat u gedurende het gehele traject bij. In goed overleg worden vervolgacties gepland en genomen.

De juristen van Debtt hebben jarenlange ervaring in verschillende uiteenlopende branches. Procederen is voor onze juristen niet vreemd. De juristen staan u gedurende het gehele gerechtelijke traject bij. In de rechtbank tijdens de comparitie is dat niet anders.

Wij helpen u graag verder

Neem contact op

Niet alleen juridisch advies voor uw incassozaken

Waar een ander stopt, gaan wij verder.

Bij Debtt kijken wij verder dan uw incassozaken. Wij bieden naast een uitvoerende rol ook een adviserende rol. Zo geven wij feedback over uw debiteurenbeheer, geven wij u tips voor het verbeteren van uw cash-flow en controleren wij uw algemene voorwaarden.

Algemeen juridisch advies.

Door de brede kennis die de juristen van Debtt hebben, zijn zij in staat om u over verschillende juridische aspecten te informeren. Wilt u dus meer weten over bijvoorbeeld uw rechten en plichten voor aansprakelijkheid, of wilt u meer te weten komen over de wetgeving waar uw bedrijf mee te maken heeft? De juristen van Debtt informeren u graag over deze zaken. Zij zijn en blijven op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving die van toepassing is op uw bedrijf.

Juridische conflicten.

Als ondernemer maar ook als particulier kunt u verzeild raken in een juridisch conflict. Bij Debtt adviseren wij u graag over uw rechten en plichten in de situatie waarin u zich bevindt. Wij vinden het belangrijk dat u kunt vertrouwen op een ervaren deskundige jurist die u op een heldere en begrijpelijke manier bijstaat.

Wet- en regelgeving.

De wet- en regelgeving is constant in beweging. Het is voor onze juristen dan ook belangrijk om regelmatig bijgeschoold te worden om zo op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen die zich voordoen. Op deze manier kunt u met een gerust hart bezig zijn met uw eigen onderneming, zonder stil te hoeven staan bij het feit dat de wetgeving constant in beweging is. Hiervoor kunt u gebruik maken van het juridisch advies van de juristen van Debtt.  

Wat onze klanten zeggen.

Juridisch advies van een expert?

Wij staan voor u klaar.