fbpx
De Nationale Keukenzetter

De Nationale Keukenzetter

LEESTIJD: < 1 MINUUT
LEESTIJD: < 1 MINUUT

DEEL DIT ARTIKEL

Review van De Nationale Keukenzetter

De Nationale Keukenzetter (DNKZ) is tech savvy én goed in het monteren van keukens en overzien van het bouwtraject. DNKZ wil de beste zijn in een snel veranderende omgeving, met die reden zijn ze flexibel ingericht, kunnen ze snel schakelen en hebben ze een groot netwerk van externe keukenmonteurs en logistieke partners. DNKZ is de samenwerking met Debtt aangegaan nadat ze van een klant de enthousiaste verhalen hadden gehoord over Debtt. Inmiddels zijn ze al een aantal jaren klant bij Debtt en zeer tevreden. Aldus eigenaar Nick Simjouw:

“Debtt is veel daadkrachtiger dan een ander incassobureau, het is niet een mailtje en we wachten af, nee, ze zitten er boven op”.

Klantverhaal van Blankert Shortlease over Debtt.

Meer weten over de samenwerking tussen De Nationale Keukenzetter en Debtt, bekijk dan de video!

DEEL DIT ARTIKEL

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)