fbpx

Midden- en kleinbedrijf

Jouw Partner voor Incasso op Maat.

Wanneer een incassobureau inschakelen?

Debtt MKB:

Bij Debtt Group zijn we verheugd om onze nieuwste tak, Debtt MKB, te introduceren. Met Debtt MKB richten we ons specifiek op het midden- en kleinbedrijf (MKB) en bieden we incassodiensten op maat aan voor ondernemers met bijzondere en complexe incassodossiers. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en zijn eigen uitdagingen en behoeften heeft als het gaat om het incasseren van openstaande facturen. Daarom hebben we een team van ervaren incassomedewerkers samengesteld, met uitgebreide kennis en expertise in vrijwel elke branche, om deze speciale zaken aan te pakken.

Hoe onderscheid
Debtt MKB?

Waar op te letten bij het inschakelen
van een incassobureau?

Bij Debtt MKB geloven we in het bieden van persoonlijke en laagdrempelige service aan onze klanten. We begrijpen dat ondernemers direct contact willen hebben met de zaakbehandelaar om strategieën en benaderingen van dossiers te bespreken. Daarom bieden we een directe communicatielijn tussen de ondernemer en de zaakbehandelaar, zodat er een nauwe samenwerking kan ontstaan. Onze ervaren MKB-agenten hebben een doortastende aanpak ontwikkeld, waardoor we een hoger slagingspercentage verwachten te behalen in het incasseren van openstaande facturen.

Hoe we ter werk gaan.

Het behandelen van complexe zaken.

Bij Debtt MKB geloven we in transparante communicatie en het delen van kennis met onze klanten.
We houden je regelmatig op de hoogte van de voortgang van de dossiers en staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en strategieën aan te passen indien nodig.

Onze ervaren incassomedewerkers begrijpen de complexiteit van bijzondere zaken en hebben de vaardigheden om effectief op te treden in verschillende branches. Ze hebben jarenlange ervaring en kunnen doelgerichte incassostrategieën implementeren die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

Wij helpen u graag verder
Neem contact op

Wat kun je van Debtt MKB verwachten?

Betrouwbaar partner voor MKB-bedrijven.

Bij Debtt MKB gaan we verder dan alleen het incasseren van openstaande facturen. We streven ernaar om een waardevolle partner te zijn voor het MKB en bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw specifieke behoeften. Of je nu te maken hebt met complexe incassodossiers, juridische vraagstukken of algemeen advies nodig hebt op het gebied van creditmanagement, ons team staat voor je klaar. We begrijpen dat elke onderneming uniek is en daarom zorgen we voor een persoonlijke aanpak die aansluit bij jouw bedrijfscultuur en doelen.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Gespecialiseerde incassodiensten.

Ben je een MKB-ondernemer en heb je behoefte aan gespecialiseerde incassodiensten?

Bij Debtt MKB hebben we de ervaring en expertise om jou te ondersteunen bij complexe incassozaken. We zijn er trots op dat we doortastend te werk gaan en streven naar een hoger slagingspercentage. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe Debtt MKB jouw partner in incasso op maat kan zijn!

Veelgestelde vragen.

Wat is de verjaringstermijn van een factuur?

De wet maakt onderscheid tussen zakelijke klanten en consumenten. De verjaringstermijn is in principe vijf jaar voor facturen aan zakelijke klanten. Bij consumenten verjaart een factuur na vijf jaar als het gaat om een dienst en na twee jaar als het gaat om een product.

Hoe dien ik de openstaande vordering in?

Onze organisatie neemt nieuwe vorderingen binnen twee uur in behandeling. Er zijn verschillende manieren om uw onbetaalde vordering in te dienen. Wanneer uw grote hoeveelheden onbetaalde facturen heeft, is het mogelijk om te werken met een inspoelbestand of kunnen wij een API koppeling realiseren met uw boekhoudpakket. Indien dit niet het geval is, kunt u hier uw onbetaalde vordering(en) indienen.

Wanneer ontvang ik mijn geld?

Op het moment dat er een betaling door ons in geïncasseerd, staat het bedrag de volgende dag bij u op de rekening!

Wat onze klanten zeggen.

Business Cases.

Bekijk onze business cases waarin onze gewaardeerde klanten laten weten hoe zij de samenwerking met Debtt Group ervaren.
Arbo Centrum Nederland
Arbo Centrum helpt bedrijven veilig te werken. Dit doen zij door middel van de verkoop van veiligheidsartikelen, veiligheidsopleidingen en het geven van veiligheidsadvies. Eigenlijk waren ze wel klaar met incassobureaus...
Bekijk de video
Blankert Shortlease
Blankert Shortlease is specialist in het verhuren van auto’s met name op maandbasis. De auto’s zijn zowel per direct beschikbaar als opzegbaar. De ondernemer, Robert Blankert ondervond al vrij snel dat debiteuren niet betalen. Naar aanleiding daarvan...
Bekijk de video
Sendcloud
Sendcloud is een shipping service provider dat meerdere logistieke dienstverleners koppelt aan webwinkels, WMS- en ERP systemenen. Sendcloud brengt maandelijks 40.000 facturen uit en die worden niet altijd betaald...
Bekijk de video
De Nationale Keukenzetter
DNKZ is de samenwerking met Debtt aangegaan nadat ze van een klant de enthousiaste verhalen hadden gehoord over Debtt. Inmiddels zijn ze al een aantal jaren klant bij Debtt en zeer tevreden...
Klik Hier
Previous slide
Next slide
Hulp nodig?
Wij staan voor u klaar.
Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)