fbpx
Missie & visie
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Missie & visie.

Op weg naar de top.

Onze missie

De debiteurenstand van onze opdrachtgevers verlagen.

Debtt Group heeft als missie de debiteurenstand van onze opdrachtgevers te verlagen. De vier verschillende bedrijven binnen de Debtt Group houden zich ieder met hun eigen expertise bezig, maar hebben allemaal dezelfde missie.
Debtt-visie

Onze visie

Waar Debtt naar streeft.

Momenteel is de Debtt Group een top 10 speler binnen credit management. De visie van Debtt Group is om te groeien naar de top 3 van Nederland. Wij willen nog meer opdrachtgevers helpen om hun debiteurensaldo omlaag te krijgen én te houden!

Onze kernwaarden.

De dienstverlening binnen Debtt Group is gebaseerd op vier kernwaarden:  partnership, snelheid, communicatie en innovatie.

Partnership

Debtt Group streeft naar een langdurige samenwerking, waarin wij samen met u kijken naar dienstverlening op maat. Onze kennis en knowhow van credit management delen wij graag met u. Door betrokken te blijven bij uw gehele credit management proces, kunnen wij uw onbetaalde facturen zoveel mogelijk voorkomen.

Snelheid

Wij zorgen ervoor dat binnen 2 uur na het aanleveren van uw zaak, deze in behandeling is genomen. Het eerste contact met uw klant is dan al gelegd! Want hoe eerder wij in contact treden met uw debiteur, hoe groter de kans dat er een oplossing wordt bereikt.

Ook in de financiële afwikkeling van uw dossier staat snelheid centraal. Vandaag geïncasseerd, is morgen op uw rekening!

Communicatie

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Daarom communiceren wij altijd open en transparant met u. En om u te betrekken in ons incassoproces, wordt u via het online klantenportaal voortdurend voorzien van updates en onze uitgevoerde acties.

Innovatie

Wij maken gebruik van de nieuwste technologische innovaties en ontwikkelingen om onze dienstverlening te optimaliseren. Altijd met het oog op resultaat en transparante communicatie, zodat wij nóg sneller in contact kunnen treden met uw klanten!

De traditionele incasso werkwijze is in het huidige tijdperk erg achterhaald, en daarom zetten wij vol in op innovatie.
Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)