NOW Voorschot

Start met incasseren.
Neem contact op

NOW Voorschot, hoe zit dat nu precies? En moet dat worden terugbetaald?

Tijdens de coronacrisis hebben alle ondernemers in Nederland de gelegenheid gekregen om een NOW Voorschot aan te vragen. Bij de bepaling van het bedrag van het voorschot is uitgegaan van de door de ondernemer verwachte omzetverlies. Achteraf en dus bij de vaststelling van het definitieve bedrag wordt er uitgegaan van het daadwerkelijke omzetverlies. Bij de vaststelling wordt dus bepaald wat de definitieve tegemoetkoming is.
 
Indien u als ondernemer “te veel” voorschot heeft ontvangen, dient u het verschil tussen het voorschot en de definitieve tegemoetkoming terug te betalen. Dit kan dus een flinke tegenvaller zijn waar ondernemers rekening mee dienen te houden. Immers bijna zesduizend bedrijven moeten de volledige NOW-steun terugbetalen.
 
Ondernemers die geen NOW voorschot aangevraagd hebben dienen ook hiermee rekening te houden. Indien een ondernemer geld terug moet financieren heeft de persoon in kwestie namelijk minder te besteden dan in eerste instantie gedacht. Hiermee zullen betalingen van facturen achterwege blijven en de DSO van andere ondernemers verhoogd worden.
 
Om te voorkomen dat vorderingen onbetaald blijven is het belangrijk dat er relaties tussen u en uw klant onderhouden worden. Immers klanttevredenheid staat ten allen tijde voorop en daardoor is het ook makkelijker om afspraken met elkaar te maken. Helaas is het in sommige gevallen niet mogelijk om in goed overleg vorderingen toch betaald te krijgen en blijft het een eeuwige discussie. Bij Debtt Group staan wij dan voor u klaar en voorkomen wij dat de relatie met uw klant geschaad wordt. Echter u als ondernemer heeft net zo goed recht op uw gelden dus wij starten dan op een rechtsgeldige manier het minnelijke traject.
 
Binnen het minnelijke traject wordt er gebruik gemaakt van onze unieke incasso 2.0 werkwijze. Hierin is snelheid in handelen belangrijk en zoeken wij naar de juiste manier om in contact te komen met uw debiteur. Immers ieder dossier is uniek. Er wordt dan ook gebruik gemaakt van verschillende communicatiekanalen waaronder Whatsapp. Indien de debiteur online komt op Whatsapp, dan ontvangt de dossierbehandelaar hier direct een melding van en wordt er direct verder contact gezocht.
 
De snelheid is gedurende het gehele proces terug te zien. Is er eenmaal een vordering betaald dan verschijnt het bedrag de volgende dag al op uw rekening, inclusief de gevorderde wettelijke handelsrente.
 
Ons doel is: uw klant aanzetten tot betalen en daarmee ondernemend Nederland weer betaald laten krijgen. Die van u toch ook? Benieuwd naar onze werkwijze klik hier. Daarnaast kunt u ook direct een dossier indienen via onderstaand formulier. Onze gespecialiseerde dossierbehandelaars gaan dan direct voor u aan de slag.

Online vordering indienen

 • Upload hier de overeenkomst, facturen, herinneringen en alle andere overige documentatie.
  Sleep bestanden hierheen of
  Facebook
  Twitter
  LinkedIn

  Laat hier uw reactie achter!

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.