fbpx
Over ons
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over Debtt Group.

Uw partner in Creditmanagement.

Bij Debtt Group kunnen wij nog veel meer voor u betekenen dan alleen het incasseren van uw openstaande facturen. Wij zijn een full-service dienstverlener op het gebied van Creditmanagement. Wij zorgen ervoor dat uw debiteurensaldo wordt verlaagd. Onze organisatie is ingericht in vier verschillende bedrijven, met elk hun eigen expertise:
Incasso B2B

Onder de naam Debtt incasseren wij vorderingen in de B2B sector.

Juridisch advies
Debtt Legal geeft juridisch advies en biedt juridische begeleiding.
Debiteurenbeheer
Debtt Management neemt uw debiteurenbeheer uit handen.
Onze diensten sluiten naadloos op elkaar aan. Zo kunt u in elke fase bij ons terecht met uw facturen: vanaf dat de betaaltermijn (nog) niet verstreken is tot het incasseren van uw factuur via de rechtbank. En het voordeel voor u is dat uw dossiers onder één dak blijven!Binnen al deze trajecten verdiepen wij ons altijd in uw situatie. Wij begrijpen als geen ander dat uw relatie met uw klant enorm waardevol is. Met respect voor uw klanten incasseren wij de onbetaalde facturen voor u. Daarbij staan snelheid en innovatie altijd centraal in onze werkwijze.Wilt u inhoudelijk meer informatie over onze diensten en verschillende bedrijven binnen Debtt Group? Bekijk op deze pagina wat wij voor u kunnen betekenen.

Incasso B2B.

Te vaak wordt misbruik gemaakt van het vertrouwen van ondernemers. Facturen blijven onbetaald liggen en u weet zich hier geen raad meer mee. Wellicht overweegt u zelfs om de factuur af te schrijven, in de hoop dat de klantrelatie niet verslechtert.

Bij Debtt raden wij u aan om facturen niet zomaar af te schrijven. Wij gaan graag aan de slag om uw zakelijke facturen te incasseren. Met onze unieke werkwijze, Incasso 2.0, maken wij gebruik van de nieuwste technologieën om met uw klant in contact te treden. Wij behandelen uw dossiers op een proactieve en resultaatgerichte manier. Wij begrijpen dat u graag actief op de hoogte gehouden wordt van de zaak en één aanspreekpunt wenst. Daarom krijgt u een vaste zaakbehandelaar toegewezen die u regelmatig informeert over de voortgang. Snelheid, daadkracht en open communicatie staan altijd centraal in onze werkwijze. Uw dossiers worden binnen 2 uur in behandeling genomen waarbij het eerste contact met uw klant al wordt gelegd.

Met onze ervaring en winnaarsmentaliteit behalen wij een eerlijke oplossing voor u. Gesteund door een team van incasso-specialisten, huisjuristen en andere experts zijn wij in staat ieder dossier tot een goed einde te brengen. Dit doen wij niet alleen in Nederland, maar incasseren ook uw onbetaalde facturen in het buitenland. Binnen Debtt Group spreken wij 8 verschillende talen en hebben wij ons incassoproces ingericht in 7 verschillende talen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Juridische diensten.

Onze juristen beschikken over veel kennis en ervaring in de juridische fase. Denk bijvoorbeeld aan beslagleggingen en faillissementen. Zij combineren hun creativiteit met juridische knowhow, zodat wij de meest complexe dossiers voor u kunnen oplossen.

Debtt Legal biedt verschillende diensten aan. Wij kunnen uw algemene voorwaarden opstellen of deze controleren en aanpassen naar de laatste wet- en regelgeving. Daarnaast ontzorgen wij u in de juridische fase. Heeft u een incassodossier ondergebracht bij Debtt of Collect4u en is er geen oplossing behaald in de minnelijke fase? Dan kunnen wij tot vervolgstappen overgaan en een juridische procedure opstarten. Door het behalen van een vonnis via de rechtbank kunnen wij uw vordering alsnog incasseren. Dit kan bijvoorbeeld door een faillissement(aanvraag) of een beslaglegging. Onze juristen gaan graag met u in gesprek om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Daarnaast zijn wij specialist in het gehele order tot cash proces. Wij nemen uw gehele order-to-cash-proces onder de loep en brengen ons advies uit. Denk bijvoorbeeld aan het (juridisch) verbeteren van uw offertes, facturen en algemene voorwaarden.

Heeft u juridisch advies of juridische begeleiding nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

Debiteurenbeheer.

Het debiteurenbeheer is vaak een tijdrovende klus voor ondernemers. Wanneer u ondernemer bent, wilt u zich immers focussen op hetgeen waar u goed in bent in plaats van achter uw geld aan te gaan. Wij begrijpen dat u daar niet op zit te wachten. Daarom kunt u uw gehele debiteurenbeheer uitbesteden aan Debtt Management.

Debtt Management werkt voor diverse opdrachtgevers, zowel voor bedrijven in de B2B als B2C. Wij kunnen ons aanpassen aan uw voorkeuren en voorwaarden. In overleg met u worden onze processen en workflows ingericht naar uw wensen. Denk aan het sturen van aanmaningen, automatische herinneringen en het uitvoeren van belmomenten door onze specialisten. Wij bellen en mailen vanuit uw bedrijfsnaam om verwarring te voorkomen. Uiteraard nemen wij de relatie met uw klant in acht.

Heeft u al een medewerker of afdeling debiteurenbeheer, maar kunt u extra handen gebruiken? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Onze medewerkers kunnen een gedeelte van uw debiteurenbeheer uit handen nemen en blijven daarin nauw samenwerken en communiceren met uw medewerker(s).

Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor het beheren van uw debiteurenadministratie? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

klant betaald factuur niet
Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)