fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Armaere

Partner van Debtt.

Samenwerking Armaere & Debtt Group.

Armaere werkt als landelijke gerechtsdeurwaarder voornamelijk voor de advocatuur en incassobranche. Wij geloven in een persoonlijke aanpak van hoge kwaliteit. Onze experts hebben kennis van het burgerlijk procesrecht en het beslag- en executierecht. Dat stelt ons in staat om zowel onze opdrachtgevers als debiteuren op de juiste manier te helpen. Snel en deskundig.

Denken in oplossingen

Het oplossen van betalingsachterstanden is een vak apart. Armaere denkt altijd in oplossingen. Daarvan profiteren onze opdrachtgevers en debiteuren die met ons in contact komen. Samen gaan we op zoek naar een haalbare aanpak, met een duurzaam resultaat.

Maatschappelijk betrokkenheid

Armaere is als gerechtsdeurwaarderskantoor zeer maatschappelijk betrokken. Onze insteek is dat er in een schuldenpositie gezocht wordt naar een oplossing waar alle partijen bij gebaat zijn. Dit betekent dat de debiteur perspectief heeft op het oplossen van de schuldpositie en dat de opdrachtgever zicht heeft op betaling van het openstaande bedrag.


Deze manier van werken garandeert een sociale en respectvolle aanpak richting de debiteur. Debtt group heeft dezelfde bedrijfsvisie en kernwaarde en daardoor denken wij dat onze samenwerking een succes gaat worden. Wij zorgen ervoor dat het goede imago van onze beide organisaties in stand wordt gehouden.

Wat doet Armaere voor Debtt Group.

Gerechtelijke incasso

In de gerechtelijke procedure wordt de vordering aan het oordeel van de Rechter voorgelegd. De zeer deskundige juridische afdeling van Armaere stelt de dagvaarding op en zal tijdens de procedure de zaak inhoudelijk behandelen. De juristen van Armaere schrijven de conclusies/aktes en nemen de comparities/getuigenverhoren waar..

Executie

De executiefase is de uitvoering van het, door de Rechter, gewezen vonnis. Betaalt de debiteur, na betekening van het vonnis, de vordering niet dan kan er gekozen worden voor diverse beslagvormen, waaronder o.a. beslag op het inkomen, banktegoeden, roerende zaken en/of beslag op onroerende zaken. Armaere levert, afhankelijk van wie de debiteur is, maatwerk in de executiefase.

Schuldbewaking

Het kan voorkomen dat in de behandeling van het incassotraject geconstateerd wordt dat de debiteur geen verhaalsmogelijkheden biedt. Veelal is dit gebaseerd op een momentopname; de beschikbare middelen van een debiteur kunnen in de toekomst veranderen. De vordering kan dan in de schuldbewaking worden opgenomen, waarbij periodiek de verhaalsmogelijkheden worden gecheckt.

U kunt bij ons terecht voor reguliere- en spoedopdrachten voor:

  • Uitbrengen van dagvaardingen
  • Betekening vonnissen
  • Executeren vonnissen
  • Beslagleggingen
  • Conservatoire beslagen
  • Aktes van constatering
  • Betekenen van documenten
  • Schuldbewaking
  • Ontruimingen

Contact opnemen met
Armaere Gerechtsdeurwaarders .

Veel gestelde vragen.

Moet ik aanwezig zijn bij de comparitie?
Tijdens een comparitie kunnen partijen zich laten vertegenwoordigen door een gemachtigde. Dit houdt in dat een advocaat meegaat naar de zitting en daar namens een partij het gesprek voert met de andere partij. Een partij kan er ook voor kiezen zichzelf te vertegenwoordigen. Als u ervoor kiest om een advocaat in te schakelen hoeft u zelf niet aanwezig te zijn op de zitting. Uiteraard kunt u ook samen met de advocaat verschijnen op de zitting.
Krijg ik mijn geld als de debiteur failliet wordt verklaard?

Wanneer een faillissementsaanvraag wordt gepersisteerd, wordt er een curator aangesteld. De curator inventariseert alle baten en lasten en brengt dit in kaart. Afhankelijk van de boedel worden schuldeisers uitbetaald.

Hoe lang duurt de afwikkeling van het faillissement?

De duur van een faillissement varieert van enkele maanden tot enkele jaren. Pas als de curator al zijn taken heeft afgerond (zoals de verkoop van alle bezittingen, het innen van de debiteuren en het verrichten van onderzoek naar het ontstaan van het faillissement) volgt de afwikkeling. 

Je hebt toch een tweede partij nodig voor het faillissement?
Om het faillissement van een schuldenaar, zoals een B.V., aan te vragen, gelden de volgende vereisten:
De aanvrager (verzoeker) dient een opeisbare vordering op de schuldenaar te hebben. Van deze vordering moet summierlijk (dat wil zeggen na een eenvoudig onderzoek door de rechter) blijken;
Er dient nog minimaal één andere schuld aanwezig te zijn. Dit heet de steunvordering. Ter zitting moet het bestaan van deze vordering(en) summierlijk blijken. Deze steunvordering hoeft niet opeisbaar te zijn, maar de aanvrager moet wel stellen en bewijzen dat de debiteur is opgehouden te betalen;
Eén van de vorderingen onder 1 of 2 moet opeisbaar zijn op het moment van de faillissementsaanvraag;<br>
De rechter moet van oordeel zijn dat de schuldenaar in de toestand verkeert dat hij is opgehouden met betalen. Bij dit oordeel spelen alle omstandigheden van het geval mee.
Staat uw vraag er niet tussen? Stel uw vraag middels onderstaand formulier. Wij proberen uw vraag dan zo snel mogelijk te beantwoorden. Heeft uw vraag spoed? Neem dan contact met ons op.
Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)