fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inkassier

Partner van Debtt.

Samenwerking Inkassier & Debtt Group.

Modern en verantwoord incasseren. Al meer dan 50 jaar draagt Inkassier bij aan het incasseren op maat. Waar vroeger de focus lag op enkel het innen van vorderingen, ligt de focus steeds meer op het voorkomen van onnodige kosten. Wij incasseren achterstanden op moderne en daadkrachtige wijze, met oog en ruimte voor de persoonlijke omstandigheden van debiteur. Wij werken aan innovatieve incassotrajecten die naadloos aansluiten bij onze opdrachtgevers en debiteuren. Ons ervaren team bestaat uit meer dan tachtig deurwaarders, juristen en incassomedewerkers die het maatschappelijke belang van een iedere partij continu in acht nemen. Inkassier heeft kantoren in Amsterdam, Arnhem en Rotterdam.

Voor de opdrachtgevers van Debtt Group behandelen wij de gerechtelijke incassozaken. Hierbij moet u onder andere denken aan het opstellen van dagvaardingen, de gerechtelijke zittingen voeren en het incassoproces van het vonnis; het executietraject.

Wat doet Inkassier voor voor Debtt Group.

Gerechtelijke incasso

In de gerechtelijke procedure wordt de vordering aan het oordeel van de Rechter voorgelegd. De juridische afdeling van Inkassier stelt de dagvaarding op en zal tijdens de procedure de zaak inhoudelijk voor behandelen.

Executie

De executiefase, is de uitvoering van het vonnis van de Rechter. Betaalt de debiteur de vordering niet kan er gekozen worden voor diverse beslagvormen, waaronder beslag op het inkomen, banktegoeden, roerende zaken en/of beslag op onroerende zaken.

Schuldbewaking

Het kan voorkomen dat in de behandeling van het incassotraject geconstateerd wordt dat de debiteur geen verhaalsmogelijkheden biedt. Veelal is dit gebaseerd op een momentopname; de beschikbare middelen van een debiteur kunnen in de toekomst veranderen.

U kunt bij ons terecht voor reguliere- en spoedopdrachten voor:

  • Uitbrengen van dagvaardingen
  • Betekening vonnissen
  • Executeren vonnissen
  • Beslagleggingen
  • Conservatoire beslagen
  • Aktes van constatering
  • Betekenen van documenten
  • Schuldbewaking
  • Ontruimingen

Contact opnemen met Inkassier .

Om misverstanden te voorkomen hebben Debtt Group en Inkassier haar samenwerking verder uitgebreid en wordt de mogelijkheid geboden om rechtstreeks contact op te nemen met de deurwaarder over uw dossier. De deurwaarder zal ook rechtstreeks contact opnemen met u over uw dossier. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat zij nog aanvullende stukken vanuit u nodig hebben voor het opstellen van de dagvaarding. U kunt contact opnemen met Inkassier via de onderstaande gegevens:

Veel gestelde vragen.

Moet ik aanwezig zijn bij de comparitie?
Tijdens een comparitie kunnen partijen zich laten vertegenwoordigen door een gemachtigde. Dit houdt in dat een advocaat meegaat naar de zitting en daar namens een partij het gesprek voert met de andere partij. Een partij kan er ook voor kiezen zichzelf te vertegenwoordigen. Als u ervoor kiest om een advocaat in te schakelen hoeft u zelf niet aanwezig te zijn op de zitting. Uiteraard kunt u ook samen met de advocaat verschijnen op de zitting.
Krijg ik mijn geld als de debiteur failliet wordt verklaard?

Wanneer een faillissementsaanvraag wordt gepersisteerd, wordt er een curator aangesteld. De curator inventariseert alle baten en lasten en brengt dit in kaart. Afhankelijk van de boedel worden schuldeisers uitbetaald.

Hoe lang duurt de afwikkeling van het faillissement?

De duur van een faillissement varieert van enkele maanden tot enkele jaren. Pas als de curator al zijn taken heeft afgerond (zoals de verkoop van alle bezittingen, het innen van de debiteuren en het verrichten van onderzoek naar het ontstaan van het faillissement) volgt de afwikkeling. 

Je hebt toch een tweede partij nodig voor het faillissement?
Om het faillissement van een schuldenaar, zoals een B.V., aan te vragen, gelden de volgende vereisten:
De aanvrager (verzoeker) dient een opeisbare vordering op de schuldenaar te hebben. Van deze vordering moet summierlijk (dat wil zeggen na een eenvoudig onderzoek door de rechter) blijken;
Er dient nog minimaal één andere schuld aanwezig te zijn. Dit heet de steunvordering. Ter zitting moet het bestaan van deze vordering(en) summierlijk blijken. Deze steunvordering hoeft niet opeisbaar te zijn, maar de aanvrager moet wel stellen en bewijzen dat de debiteur is opgehouden te betalen;
Eén van de vorderingen onder 1 of 2 moet opeisbaar zijn op het moment van de faillissementsaanvraag;<br>
De rechter moet van oordeel zijn dat de schuldenaar in de toestand verkeert dat hij is opgehouden met betalen. Bij dit oordeel spelen alle omstandigheden van het geval mee.
Staat uw vraag er niet tussen? Stel uw vraag middels onderstaand formulier. Wij proberen uw vraag dan zo snel mogelijk te beantwoorden. Heeft uw vraag spoed? Neem dan contact met ons op.
Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)