Stagevacature Commerciële Economie.

Een uitdagende stage

Stagevacature Commerciële Economie 32 uur
Wil jij jouw commerciële vaardigheden verder ontwikkelen in een stage waar je écht uitgedaagd wordt? Van het genereren van new business tot relatiebeheer, bij Debtt ga je het allemaal leren. Benieuwd naar een stage bij Debtt? Lees dan zeker verder!
Over de functie.
Als stagiaire bij Debtt krijg jij de ruimte om jezelf te ontwikkelen en gaan jouw commerciële skills een flinke boost krijgen! Als stagiaire commerciële economie heb jij een gevarieerd takenpakket:
Over het bedrijf.
Debtt is een incassobureau dat zich richt op zakelijke debiteuren. Wij staan voor innovatie en snelheid. We willen onze opdrachtgevers bijstaan door te strijden voor een eerlijke oplossing en onbetaalde facturen zo snel mogelijk betaald te krijgen. Dit doen wij door gebruik te maken van onze unieke incasso 2.0 methode, waarbij de nieuwste technologieën worden ingezet. Wij hebben het hoogste slagingspercentage van Nederland en daar zijn wij trots op! Jij zal samenwerken met 7 collega’s uit het B2B team. Het is een team waar hard wordt gewerkt, maar waar zeker ruimte is voor een goede grap en een biertje op de vrijdagmiddag! Wij zijn een erkend leerbedrijf. Binnen Debbt hebben wij ruime ervaring met het begeleiden van stagiaires vanuit diverse opleidingen (zoals HBO Rechten, HBO Commerciële Economie en MBO Junior Accountmanagement).
Functie-eisen.
Wat wij bieden.

Sollicitatieprocedure
Wil je meer weten over deze functie? Dan kun je contact opnemen met Barbara Endendijk (HR) op 06 868 335 97 of b.endendijk@debtt.com. Direct enthousiast? Dan ontvangen wij graag jou sollicitatie inclusief motivatiebrief en nemen wij zo snel mogelijk contact op!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Solliciteer hieronder.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Soliciteer hieronder.