Stagevacature Rechten.

Een uitdagende stage

Stagevacature Rechten 32 - 40 uur
Wil jij juridische kennis en praktijkervaring opdoen in een jong en groeiend bedrijf? En op zoek naar een stageplaats waar je écht veel gaat leren en lekker aan de slag gaat? Dan is dit wellicht de perfecte stage voor jou!
Over de functie.
Als stagiaire bij Debtt Legal krijg jij voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Je gaat zelfstandig te werk, maar uiteraard wel met de juiste begeleiding om de werkzaamheden goed onder de knie te krijgen! Hierbij kun je denken aan de volgende werkzaamheden:
Over het bedrijf.

Debtt Legal is een juridische dienstverlener en onderdeel van Debtt. Wij staan voor innovatie en snelheid. We willen onze opdrachtgevers bijstaan door hun onbetaalde facturen zo snel mogelijk betaald te krijgen. En waar nodig nemen wij het volledige juridische traject uit handen te nemen en voorzien hen van juridisch advies. Jij gaat samenwerken met een jurist en twee juridisch medewerkers. Een afdeling die altijd in beweging is: van juridisch adviseren tot het opstellen van processtukken en bijwonen van rechtszaken. Het juridische team is hecht, betrokken en nemen jou graag mee in hun mooie vakgebied! Binnen Debtt Legal hebben wij ruime ervaring met het begeleiden van stagiaires vanuit diverse opleidingen (zoals HBO Rechten, HBO Commerciële Economie en MBO Junior Accountmanagement).

Functie-eisen.
Wat wij bieden.

Sollicitatieprocedure
Wil je meer weten over deze functie? Dan kun je contact opnemen met Barbara Endendijk (HR) op 06 868 335 97 of b.endendijk@debtt.com. Direct enthousiast? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie inclusief motivatiebrief en nemen wij zo snel mogelijk contact op!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Solliciteer hieronder.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Soliciteer hieronder.