fbpx
Stagevacature Rechten
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Stagevacature Rechten.

Een uitdagende stage

Stagevacature Rechten 32 - 40 uur
Wil jij juridische kennis en praktijkervaring opdoen in een jong en groeiend bedrijf? En op zoek naar een stageplaats waar je écht veel gaat leren en lekker aan de slag gaat? Dan is dit wellicht de perfecte stage voor jou!
Over de functie.
Als stagiaire bij Debtt Legal krijg jij voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Je gaat zelfstandig te werk, maar uiteraard wel met de juiste begeleiding om de werkzaamheden goed onder de knie te krijgen! Hierbij kun je denken aan de volgende werkzaamheden:
Over het bedrijf.

Debtt Legal is een juridische dienstverlener en onderdeel van Debtt. Wij staan voor innovatie en snelheid. We willen onze opdrachtgevers bijstaan door hun onbetaalde facturen zo snel mogelijk betaald te krijgen. En waar nodig nemen wij het volledige juridische traject uit handen te nemen en voorzien hen van juridisch advies. Jij gaat samenwerken met een jurist en twee juridisch medewerkers. Een afdeling die altijd in beweging is: van juridisch adviseren tot het opstellen van processtukken en bijwonen van rechtszaken. Het juridische team is hecht, betrokken en nemen jou graag mee in hun mooie vakgebied! Binnen Debtt Legal hebben wij ruime ervaring met het begeleiden van stagiaires vanuit diverse opleidingen (zoals HBO Rechten, HBO Commerciële Economie en MBO Junior Accountmanagement).

Functie-eisen.
Wat wij bieden.

Sollicitatieprocedure
Wil je meer weten over deze functie? Dan kun je contact opnemen met Barbara Endendijk (HR) op 06 868 335 97 of b.endendijk@debtt.com. Direct enthousiast? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie inclusief motivatiebrief en nemen wij zo snel mogelijk contact op!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Solliciteer hieronder.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Soliciteer hieronder.
Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)